Ελλάδα Πολιτισμός

Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου – Σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά από πτώση

 Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου, της οποίας η κατάσταση φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρή.

Η είδηση για την ηθοποιό έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε ο βιογράφος, Μάκης Δελαπόρτας, κάνοντας λόγο για σοβαρό ατύχημα που υπέστη η 90χρονη. Λίγο αργότερα, μίλησε στην εκπομπή “Studio 4” της ΕΡΤ ο Αντώνης Μποσκοΐτης, δημοσιογράφος και στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

 “Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, ο Χάρης Παπαδόπουλος και αμέσως επικοινώνησα με τους κοινούς μας φίλους και με τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα”, δήλωσε αρχικά.

“Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσευχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου” πρόσθεσε.

Σε ανάρτησή του μάλιστα, ο Αντώνης Μποσκοΐτης διευκρίνιζε ότι η πτώση προκάλεσε στην Μαίρη Χρονοπούλου σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

 

Πηγή:thetoc.

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας