Αλεξάνδρεια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκδηλώσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διανομή τροφίμων και σχολικών σε οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου / Τρίτη 26, έως και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων, στις ωφελούμενες οικογένειες – μέλη του, για τον μήνα Σεπτέμβριο από αύριο Τρίτη 26 έως και την Πέμπτη 28/09/2023.

Παράλληλα με τη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί και διανομή σχολικών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος με παιδιά.

Σημείο διανομής:
Κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Πλ. Σιδηροδρομικού Σταθμού, τηλ. 2333053071 & 2).

Ώρες:
09:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19

Οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms, οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Υπενθυμίζεται ότι, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αλεξάνδρειας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

banner-article

Ροη ειδήσεων