Ελλάδα

Αλμυρός: Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά κάνναβης και… χοροπηδούσαν!

«Εγώ είμαι καλά, αλλά τα πρόβατα είναι καλύτερα, γεμάτα τρέλα και κορδέλα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μεγάλου θερμοκηπίου φαρμακευτικής κάνναβης.

Μια ελαφρώς πιο χιουμοριστικά είδηση έρχεται από τον Αλμυρό του Βόλου στη σκιά της τεραστίων διαστάσεων καταστροφής από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Δύο κοπάδια προβάτων, στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν τροφή σε ένα κατεστραμμένο τοπίο εισέβαλαν σε μια μεγάλη καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης κι έφαγαν περίπου 300 κιλά με αποτέλεσμα να… ξεφύγουν εντελώς.

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας, Γιάννης Μπουρούνης δήλωσε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης« εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα για να προσθέσει ότι «βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα».

Σημείωσε, ακόμη, ότι είχαν πρόβλημα για το πώς να τα διώξουν από την καλλιέργεια, καθώς «δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά από τα κατσίκια κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά».

Σχετικά με την καταστροφή επισήμανε ότι είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά».

Ροη ειδήσεων