Κόσμος Περίεργα

Ο άστεγος σκύλος εισβάλλει στο γάμο, ξαπλώνει στο πέπλο της νύφης και υιοθετείται

Μια όμορφη ιστορία με αίσιο τέλος!

Ήταν η μεγάλη μέρα του Ματέα και της Μαρίας – αλλά θα αποδειχθεί εξίσου σημαντική για ένα μοναχικό αδέσποτο σκυλί που δεν είχε κανέναν στον κόσμο.

  Για τους Matheus και Marília από το Sau Paulo της Βραζιλίας, ήταν η τέλεια μέρα, καθώς είχαν οργανώσει μια μοναδική εκδήλωση για να γιορτάσουν την ένωσή τους: μια υπαίθρια τελετή, εκατοντάδες καλεσμένοι και μια αξέχαστη δεξίωση. Αλλά δεν έλαβαν υπόψη ότι μερικές φορές ο καιρός δεν συνεργάζεται.
.

Μια καταιγίδα κατέστρεψε τα σχέδιά τους, έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν τον χώρο του πάρτι σε κλειστό, άλλωστε, το σημαντικό ήταν να μπορέσουν να γιορτάσουν το γάμο τους. Όλα ήταν τέλεια μέχρι που εμφανίζεται ένας άγνωστος καλεσμένος.

Ωστόσο, η Marília και ο Matheus και οι πολυάριθμοι καλεσμένοι τους, δεν ήταν οι μόνοι που ήλπιζαν να μείνουν στεγνοί.

 

Ενώ οι παρευρισκόμενοι εγκαταστάθηκαν στις θέσεις τους, ένας τυχαίος αδέσποτος σκύλος έκανε βόλτα αναζητώντας καταφύγιο και προσοχή. Όμως, ως κλειστό γεγονός, οι άνθρωποι προσπάθησαν να βγάλουν έξω το σκυλάκι με τα λασπωμένα πόδια-αν και δεν έμεινε έξω για πολύ.

“Καθώς ξεκίνησε η τελετή, προς έκπληξη όλων, ο σκύλος μπήκε όταν άρχισε να παίζει η νυφική ​​χορωδία”. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είχε έρθει.

Το σκυλί σύρθηκε έξω από τους επισκέπτες και με την αποκατάσταση της τάξης, η τελετή προχώρησε με την πραγματική νύφη στη θέση της. Αλλά καθώς το ζευγάρι διάβαζε τους όρκους του, ο τετράποδος απρόσκλητος επισκέπτης του γάμου επέστρεψε.

 

 

«Ο σκύλος μπήκε και ξάπλωσε για να κοιμηθεί στο πέπλο μου», είπε η Μαρία.

Αυτή τη φορά, κανείς δεν είχε την καρδιά να βγάλει το σκυλί πίσω στην καταιγίδα – σίγουρα όχι η Μαρία. Ήταν περισσότερο από χαρούμενη που μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας, και λίγο από το φόρεμά της, με το γλυκό σκυλάκι, το οποίο από εκείνη τη στιγμή ήταν ο ειδικός καλεσμένος της νύφης.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, γιατί αγαπώ τα ζώα», είπε. “Μου άρεσε πάρα πολύ.”

Ο σκύλος αφέθηκε να μείνει για το υπόλοιπο βράδυ και οι φίλοι και η οικογένεια των νεόνυμφων ακολούθησαν το παράδειγμα του ζευγαριού προσφέροντάς του μια πιο ζεστή δεξίωση.

Η Marília και ο σύζυγός της έψαχναν για την έκπληξη καλεσμένη του γάμου τους καθώς η μεγάλη μέρα τους έφτανε στο τέλος της. Καθώς η βροχή υποχώρησε, όμως, ο σκύλος προφανώς απομακρύνθηκε απαρατήρητος πίσω στη νύχτα, τόσο μυστηριωδώς όσο είχε έρθει.

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας τους.

Εκείνο το βράδυ, η Marília και ο Matheus είχαν αποφασίσει να κάνουν το σκυλί κατοικίδιο ζώο τους – αν μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Πέρασε πάνω από μια εβδομάδα, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του ζευγαριού.

“Αποφασίσαμε να τον υιοθετήσουμε επειδή είναι σκυλί του δρόμου”, είπε η Marília. «Μας πήρε πολύ χρόνο για να τον ξαναβρούμε, κάποιος, επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε πού βρίσκεται».

Σύντομα, το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε με τον σκύλο, τον οποίο ονόμασαν Snoop: “ήρθε στο σπίτι και του έκανα ντους”, είπε η Marília. “Έπαιξε πολύ, έφαγε, ήπιε νερό. Είναι πολύ χαρούμενος και κοιμήθηκε πολύ καλά το πρώτο βράδυ.”

Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν τον έγγαμο βίο τους με ένα σπίτι και ένα τρυφερό τρίτο μέλος.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

pet-sitting

 
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας