Βέροια Τοπικά

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 15-9-2023, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, αγιασμός για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2023-2024 χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, παρουσία όλου του προσωπικού.

Ο επιχώριος ποιμενάρχης απηύθυνε σε όλους εγκάρδιες ευχές για μια εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά, με διαχειρίσιμες δυσκολίες, με υγεία και πρόοδο για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς /κηδεμόνες.

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος  αναφέρθηκε σε αξίες και ιδανικά που πρέπει να μεταλαμπαδευτούν στους μαθητές μας, παράλληλα με την εκπαίδευσή τους, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Είναι ένα μείζον ζήτημα και χρέος προς τη νέα γενιά.

Στον αγιασμό παρερεύθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαιτζίδης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας  κ. Τζωρτζίνα Αθανασίου, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Θεολόγων κ.Αλμπανάκη Ξανθή και Πληροφορικής,  κ. Μπαμπαλώνα Ελένη καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕΔΑΣΥ Ημαθίας.

Στη συνέχεια Διευθυντής και προσωπικό της Διεύθυνσης ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό του έργο.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων