Βέροια Εκδηλώσεις Νάουσα Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς»: Κάλεσμα σωματείων και φορέων σε σύσκεψη / Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΥΡΑΣ»

(Πρώην Εργατικό Κέντρο Νάουσας)

Χριστοδούλου Λαναρά 56 , τηλ επικοινωνίας 2332022230                     ergatikoimathias@gmail.com , ergatiko.kentro.naousas@gmail.com

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς» καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς, τους εργαζόμενους και τον λαό στην σύσκεψη που οργανώνει την Κυριακή 17/9 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ημαθίας  με θέμα: την οργάνωση της απεργιακής απάντησης, της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης απέναντι σε κυβέρνηση, εργοδοσία και το εχθρικό κράτος τους. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε  το νέο έκτρωμα στις επιτροπές της Βουλής με στόχο να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα. Τι μεγαλύτερη απόδειξη από αυτή για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος ότι η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης δεν υπολογίζει ούτε τις ανθρώπινες ζωές, ούτε τον πόνο και τη δυστυχία που έχει πνίξει ολόκληρους νομούς της χώρας μας.

Η κυβέρνηση όμως και οι επιχειρηματικοί όμιλοι είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα περάσει το νέο τους έγκλημα. Η εργατική τάξη της χώρας μας, τα συνδικάτα, όλος ο λαός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Μαζί με το καθήκον της οργάνωσης της αλληλεγγύης στους πληγέντες στη Θεσσαλία θα οργανωθεί η αντίσταση και ο απεργιακός ξεσηκωμός:

  • Για να παρθούν άμεσα μέτρα επιβίωσης και προστασίας της ανθρώπινης ζωής των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
  • Για να μην ξεχαστεί αυτό το νέο έγκλημα που ήδη μετρά 15 δολοφονημένους και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων. Ε.Ε. – κυβέρνηση – δήμαρχοι και περιφερειάρχες – οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν την ευθύνη
  • Για να μην περάσει το νέο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης.
  • Για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας

Καμία ανοχή στην εγκληματική τους πολιτική. Το σύνθημα «οι ζωές μας ή τα κέρδη τους» θα κυριαρχήσει και πάλι στους νέους αγώνες του λαού μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας