Βέροια Εκδηλώσεις

Βέροια: Συναυλία έντεχνης μουσικής με το μουσικό σχήμα “Μπούσουλας” / Σάββατο 16 Σεπτέμβρη

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, μαζί με το μουσικό σχήμα “Μπούσουλας”, αποδεικνύοντας ότι στέκεται αρωγός στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, σας καλεί στη συναυλία έντεχνης μουσικής στο θέατρο της Ραχιάς το Σάββατο 16/9 στις 8:30 μ.μ, καλωσορίζοντας έτσι μουσικά τη νέα περίοδο 2023-24.

Δωρεάν είσοδος-προσφέρετε προαιρετικά τρόφιμα και άλλα είδη που σημειώνονται παρακάτω.
——–
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης.
Τα κριτήρια ένταξης στη δομή, είναι κοινωνικοοικονομικά και υποβάλλονται αιτήσεις σε καθορισμένο χρονικό διάστημα κάθε έτος.
Τα νοικοκυριά που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, απειλούνται από την απόλυτη φτώχεια, καθώς υπάρχει ένα πολύ χαμηλό εισόδημα όπου δεν τους επιτρέπει την ένταξή τους σε κάποιο επίδομα ούτε όμως και την πρόσβαση σε όλα τα αγαθά που επιθυμούν.
Όταν μας δίνεται η ευκαιρία ας μοιράζουμε την αγάπη μας σε οικογένειες που δοκιμάζονται, ας δίνουμε έστω από ένα τρόφιμο που περισσεύει στο ντουλάπι μας, ας αγοράζουμε ένα παραπάνω είδος, καθώς ψωνίζουμε για το σπίτι μας, ας κάνουμε κάποιους ανθρώπους να χαμογελάσουν κι η αιτία να είμαστε εμείς…
Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , βασικά είδη διατροφής – μακράς διάρκειας (αλεύρι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα , δημητριακά κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και εδέσματα, γλυκά, σοκολάτες για τα μικρά παιδιά.
Και η ελάχιστη προσφορά είναι πολύτιμη!
Μιά τέτοια ευκαιρία δίνουν για ακόμη μια φορά, το μουσικό σχήμα της πόλης ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη με Συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής στο Θεατράκι της Ραχιάς, με τη στήριξη του Δήμου Βέροιας.
Θα ακουστούν τραγούδια των Θ. Παπακωνσταντίνου,Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Λ. Μαχαιρίτσα, Ο. Περίδη, Γ. Χαρούλη, Θ. Μικρούτσικου και άλλων.
εκ μέρους του ΔΣ του Ομίλου,

ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης 
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας