Ελλάδα Κοινωνία

Καρδίτσα: «Μείναμε με τα παιδιά 20 ώρες πάνω στο νεροχύτη, αν κατεβαίναμε θα πνιγόμασταν» – Συγκλονίζει η μητέρα

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας από την Αστρίτσα Καρδίτσας που αναγκάστηκε να μείνει επί 20 ώρες πάνω στον νεροχύτη μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, 2 και 4 ετών, τον ηλικιωμένο πατέρα της και την ηλικιωμένη θεία της.

«Μείναμε 20 ώρες, ανεβήκαμε πάνω στο νεροχύτη. Δεν υπήρχε κανένα άλλο σταθερό σημείο, όλα επιπλέουν. Αν κατεβαίναμε θα πνιγόμασταν. Πάνω από 20 ώρες μείναμε με τα παιδιά. Βάλαμε δύο καρέκλες και πάλι ήμασταν βρεγμένοι μέχρι τη μέση. Περιμέναμε βοήθεια», περιέγραψε.

Όπως είπε κάλεσαν σε βοήθεια. Τους είπαν πως θα πάει να τους πάρει ελικόπτερο. Αλλά δεν τα κατάφερε. «Από το βράδυ που είχαμε εγκλωβιστεί μέχρι τις 5:00, ήρθε η ΕΜΑΚ με βάρκα», συνέχισε.

«Έβλεπες ότι δεν θα ζήσεις»

«Μας πήγε στο Δημαρχείο, μας φιλοξένησαν ένα βράδυ. Μπήκαμε με έναν εκσκαφέα με τα παιδιά και μας έφεραν με τα παιδιά σε ένα σημείο για να πάμε Καρδίτσα. Δεν είχαμε γάλα ούτε για τα παιδιά. Με λόγια δεν μπορείς να το περιγράψεις», συνέχισε.

»Έβλεπες ότι δεν θα ζήσεις. Το νερό ανέβαινε τόσο γρήγορα μέσα στο σπίτι που ένιωθες ότι θα πεθάνεις. Δεν ξέρω πώς άντεξαν (…) τα δύο παιδιά μου πάνω στην αγκαλιά μου. Να κλαίνε, να πεινάνε. Περιμέναμε για βοήθεια και δεν ερχόταν», είπε.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας