Βιβλίο

Παρουσίαση βιβλίου: Σοφία Χρήσταινα «Εγχειρίδιο πολέμου κατά του καρκίνου» / γράφει η Ελισάβετ Τάρη

«Εγχειρίδιο πολέμου κατά του καρκίνου»

Συγγραφέας: Σοφία Χρήσταινα

Εκδοτική Εχέδωρος

Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί κατά καιρούς με θέμα τον καρκίνο. Ιστορίες ανθρώπων που έζησαν και βίωσαν αυτή την αρρώστια.

Το βιβλίο αυτό διαφέρει γιατί η συγγραφέας, Σοφία Χρήσταινα,  καταθέτει μεν την εμπειρία της, αλλά δεν απευθύνεται μόνο σε ασθενείς.  Μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί στο φως και στις αλήθειες που θα μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε.

Είναι ένα βιβλίο κατάθεσης ψυχής. Ένα βιβλίο για τη δύναμη,  την αισιοδοξία και την ελπίδα.  Ένα βιβλίο που ο καθένας μας χρειάζεται να διαβάσει για να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον καρκίνο, αλλά και κάθε φόβο.

«Κατέγραψα 18 ζουμερές τακτικές που με βοήθησαν να αυτοαποκαλούμαι survivor

«-Ξύπνα τις τακτικές πολέμου που κρύβεις μέσα σου. Πες ΑΕΡΑ και όρμα στο πεδίο μάχης. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την περίπτωσή σου, ή θα νικήσεις ή θα νικήσεις φίλε μου!!!» γράφει στο βιβλίο της η Σοφία.

 Η ίδια βγήκε νικήτρια από τη μάχη αυτή και θέλει να μας μεταδώσει την ελπίδα και τη δύναμη ψυχής για να μη το βάζουμε κάτω, να μην έχουμε αρνητικά συναισθήματα, να δούμε την πραγματική ομορφιά της ζωής,  να χαιρόμαστε με τα απλά και μικρά πράγματα, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να είμαστε εμείς  οι πρωταγωνιστές της ζωής μας. Όλα αυτά μας τα χαρίζει η συγγραφέας με πολλή αγάπη και χιούμορ

Τόσα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και ευρηματικά κάνουν το βιβλίο ξεχωριστό. Διαβάζεται απνευστί και πάντα ανατρέχεις σε αυτό για να βρεις τις αλήθειες σου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ελισάβετ Τάρη

banner-article

Ροη ειδήσεων