Βέροια Κοινωνική ζωή

Βέροια: Δωρεά ακινήτου από την Οικογένεια Σωτηρίου Περτσιούνη στην “Πρωτοβουλία για το Παιδί”

Δωρεά ακινήτου από την Οικογένεια Σωτηρίου Περτσιούνη και

το ίδρυμα Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής της δωρεάς ενός ακινήτου από την Οικογένεια τού κυρίου Σωτηρίου Περτσιούνη του Αθανασίου και του ιδρύματος Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung  προς τον Οργανισμό μας με σκοπό την ενίσχυση του έργου του. Η δωρεά αφορά οικόπεδο (1.844,65 m2) με διώροφο κτίσμα (193,06 m2) στην περιοχή Πουρίου Ζαγοράς στο Πήλιο Μαγνησίας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην οικογένεια Περτσιούνη και ιδιαίτερα στον κύριο Σωτήριο Περτσιούνη του Αθανασίου και στο ίδρυμα Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung  για την δωρεά τους.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τον Σύλλογό μας συνεχίζοντας την φιλανθρωπική τους δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σεβασμό και αφοσίωση στις αξίες που πρεσβεύουν μέσω του ιδρύματος Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από σχετική απόφασή του που εγγράφηκε στα πρακτικά του με αριθμό 3/2023 ανακηρύσσει τον κύριο Σωτήριο Περτσιούνη του Αθανασίου και το ίδρυμα Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung σε μεγάλους δωρητές του και εκφράζει προς αυτούς τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη των μελών, των εθελοντών, του προσωπικού και των παιδιών που φιλοξενούνται.

Ταυτόχρονα, το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον κύριο Δημήτριο Περτσούνη του Γεωργίου που συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς καθώς και τα όλα τα μέλη της οικογένειας Σωτηρίου Περτσιούνη και του ιδρύματος  Zumbrunn Ursula und Pertsiounis Sotiris Stiftung που ανέλαβαν όλα τα έξοδα σύναψης των συμβολαίων, καταβολής των φόρων κλπ. και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο μας. Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες στη συμβολαιογράφο κυρία Αθηνά Γκέρτσου για τις άοκνες προσπάθειές της για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της δωρεάς.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

banner-article

Ροη ειδήσεων