Κόσμος Περίεργα

Βρέθηκε οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Από τις 6 Μαρτίου του 2015 όταν έφυγε από το σπίτι του στο Χιούστον του Τέξας, ο 17χρονος Ρούντι Φαρίας, μαζί με τα δυο σκυλιά του, για την καθιερωμένη βραδινή βόλτα, αγνοείτο η τύχη του, καθώς τα τετράποδα επέστρεψαν στο σπίτι χωρίς τον νεαρό.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο Ρούντι έπασχε από βάρια κατάθλιψη, καθώς είδε τον καλύτερο φίλο του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του. Η μητέρα του επί οκτώ χρόνια δεν έπαψε να τον αναζητά, πιστεύοντας ότι είναι κάπου ζωντανός.

Όπως δήλωσε ο Τεντ Μίλερ, εθελοντής ερευνητής: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσα φορές ψάξαμε και πόσα στοιχεία και πληροφορίες μας έδωσαν και μετά όλα σταμάτησαν και δεν ακούσαμε τίποτε άλλο».

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο, ο Ρούντι βρέθηκε σε κακή κατάσταση έξω από μία εκκλησία και πλέον είναι ασφαλής στο νοσοκομείο. Όπως είπε η μητέρα του στο μέσο ενημέρωσης KTRΚ, άγνωστος κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό για αγνοούμενους και ενημέρωσε ότι εντόπισε τον 25χρονο να μην αναταποκρίνεται και με όλο του το σώμα γεμάτο μώλωπες και κοψίματα. Η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της κακοποιήθηκε και ξυλοκοπήθηκε άσχημα, ανέφερε το KTRK.

Παρόλο που ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτήματα και πρέπει να γίνουν έρευνες για το τι έγινε, πού και πώς, καθώς, όπως είπε η μητέρα του, δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει, όλοι κάνουν λόγο για ένα θαύμα.

«Θα πει μόνο λίγες λέξεις τη φορά και κοιμάται σε εμβρυακή στάση», δήλωσε η μητέρα του κι εκτίμησε ότι αναμένεται ένα μακρύ ταξίδι θεραπείας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για εξαφανισμένα παιδιά, το 2022 υποβλήθηκαν στο FBI σχεδόν 360.000 αναφορές.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας