Κοινωνία

Διακοπές; Δεν είναι υποχρεωτικές

«Για κάθε ανοησία χορηγούμε ένα (τουλάχιστον) σκίτσο σαν αντίδοτο», σχολιάζει ο Δημήτρης Γεωργοπάλης

Αντιδράσεις προκάλεσε (για άλλη μια φορά) ο αρθρογράφος της Athens Voice, Μάνος Βουλαρίνος, με κείμενό του, στο οποίο επέλεξε τον τίτλο: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν είναι υποχρεωτικές οι διακοπές σε ακριβούς προορισμούς».

«H γκρίνια για τις ‘πολύ ακριβές τιμές’ που ‘δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να κάνουν διακοπές’, η οποία ξεκίνησε πέρυσι, έχει γίνει πλέον μόδα”, αναφέρει ο λίγο με το ζόρι προκλητικός με πρόσχημα το πηγαίο χιούμορ του αρθρογράφος, ενώ σε άλλο σημείο γράφει ότι «ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να κάνετε διακοπές σε Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη ή οποιοδήποτε άλλο νησί των Κυκλάδων. Στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να κάνετε διακοπές σε οποιονδήποτε προορισμό σας φαίνεται πολύ ακριβός… Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς συμπολίτες αρέσει τόσο να γκρινιάζουν που θα γκρίνιαζαν ακόμα και επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν μια Φεράρι», καταλήγει.

Οι χρήστες των social media και κυρίως του Twitter αντέδρασαν με κάποιες ειρωνικές αναρτήσεις.

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Γεωργοπάλης σχολίασε στη σελίδα του: «Γράφει ο άλλος την ανοησία του: ‘Δεν είναι υποχρεωτικές οι διακοπές σε ακριβούς προορισμούς’…
Όμως για κάθε ανοησία χορηγούμε ένα (τουλάχιστον) σκίτσο σαν αντίδοτο (σκίτσο από το 2014)».

Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης βρήκε… προορισμό για διακοπές και μάλιστα με καλαθιές ακρίβειας!

Πρώτη ημέρα διακοπών… των άλλων. Του Πάνου Ζάχαρη

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας