Βέροια

Τεχνολογία προς όφελος των μαθητών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις

Η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας είναι κάτι που παρατηρούμε όλοι πια στην καθημερινότητά μας. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις παρακολουθούν αυτή την εξέλιξη από κοντά και με την υποστήριξη του εκδοτικού της οίκου, Super Course εισάγουν και προσαρμόζουν κάθε σύγχρονη μορφή τεχνολογικού μέσου προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι μαθητές μας ως τώρα απολαμβάνουν το πρωτοποριακό Talking Pen, το στυλό που «διαβάζει» μόνο του τις σειρές κλασσικών παραμυθιών για τους μικρούς μας φίλους. Στις μεγαλύτερες τάξεις τα παιδιά «ταξιδεύουν» σε κάθε μέρος του πλανήτη που βρίσκεται στα βιβλία μας μέσα από μάσκες VR, ενώ με την τεχνολογία AR κάθε σημείο του βιβλίου ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των έκπληκτων μαθητών!!!

Όλα τα παραπάνω τεχνολογικά μέσα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γονείς και μαθητές της Βέροιας σε δύο άκρως επιτυχημένα showrooms που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στα φροντιστήρια Λέξις Θερμοπυλών και Ανοίξεως αντίστοιχα. Ο κόσμος που βρέθηκε στις δυο εκδηλώσεις διαπίστωσε για ποιο λόγο οι μαθητές μας ενθουσιάζονται με τον τρόπο που γίνεται το μάθημα σε κάθε επίπεδο στα φροντιστήρια Λέξις! Ενώ όλοι έφυγαν εντυπωσιασμένοι από τα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούμε στα ΚΞΓ Λέξις προς όφελος των μαθητών!

Στο τέλος καθεμιάς από τις δύο εκδηλώσεις κληρώθηκαν από 5 μάσκες VR για 10 συνολικά τυχερούς, ως ευχαριστώ στον κόσμο που έσπευσε να μας γνωρίσει από κοντά!

Λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Τρίτη 13 Ιουνίου στο φροντιστήριο Λέξις στη Μάρκου Μπότσαρη ώρες 6.30’-8.30’.   Σας περιμένουμε να σας ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο!

banner-article

Ροη ειδήσεων