Πολιτική Τοπικά

«Προεκλογική προπαγάνδα απάτης για την ανεργία»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο. ΗΜΑΘΙΑΣ του Μ-Λ ΚΚΕ

Εργαζόμενε – Άνεργε

Η ΝΔ  συνεχίζει την προεκλογική της προπαγάνδα για την ανεργία. Παραπλανά και εξαπατά τους πάντες σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα , όπως αυτό. Τα στοιχεία ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ είναι αποκαλυπτικά για το παιχνίδι εις βάρος σου!

Ο διορισμένος από τη ΝΔ διοικητής του ΟΑΕΔ μιλά για μείωση ρεκόρ της ανεργίας. «Μειώθηκε» μας λέει «στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011!». Η ΕΛΣΤΑΤ μιλά επίσης για χαμηλά επίπεδα ανεργίας, περίπου 11%. Θα έλεγε κανείς πως η εργατική τάξη κι ο λαός μας ζουν στον παράδεισο!

Πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη! Η Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον ΟΑΕΔ αποκαλύπτει: Πάνω από 1 εκατομμύριο οι άνεργοι, ποσοστό περίπου 20%,  με στοιχεία Μάρτη 2023! Ακόμη και τώρα, αρχή της τουριστικής σεζόν, άνεργοι πάνω από 900 χιλιάδες!

Αναρωτιέται κανείς ποια η αλήθεια; Την απάντηση την ξέρεις. Την αλήθεια τη βιώνεις καθημερινά. Καλλιεργούν τη σύγχυση. Συσκοτίζουν την πραγματικότητα. Εξακολουθούν τις αλχημείες και τα μαγειρέματα εις βάρος σου. Έρχονται τώρα, σα «σωτήρες», ζητώντας να υποταχτείς, να αποδεχτείς την πολιτική τους, την προπαγάνδα τους, να τους στηρίξεις.

Οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις, διαχρονικά, αλλοιώνουν την αλήθεια. Εμπαίζουν την εργατική τάξη, το λαό.  Αυτό πράττουν διαρκώς. Αυτό πράττουν και τώρα, προεκλογικά.

ΤΟ Μ-Λ ΚΚΕ ΛΕΕΙ:

  • ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
  • ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
  • ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
  • ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ
  • ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΨΗΦΙΣΕ ΜΛ ΚΚΕ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας