Γυναίκα

Τα 3 πιο Ωραία Αρώματα Τύπου – Σύγκριση με τα Αυθεντικά

 
Τα αρώματα τύπου κερδίζουν μεγάλο μερίδιο αγοράς και όχι άδικα. Πρόκειται για αρώματα που προσομοιάζουν σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια αυθεντικά επώνυμα brands αλλά πωλούνται σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Σε κάποιες περιπτώσεις, η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατον να καταλάβεις τη διαφορά. Επομένως συμφέρουν και με το παραπάνω.

Εμείς στο περιοδικό Δυναμική Γυναίκα συγκρίνουμε τα 3 καλύτερα αυθεντικά αρώματα με τα αντίστοιχα αρώματα τύπου. Τα αρώματα αυτά ξεχωρίζουν για τη χαρακτηριστική μυρωδιά τους, τη μεγάλη διάρκεια, αλλά και την ποιότητα παρασκευής τους. Επομένως η γνώμη μας τόσο για τα αυθεντικά αρώματα, όσο και για τα αρώματα τύπου είναι η εξής.

1. BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

bvlgary-omnia-crystaline

Ένα άρωμα με σταθερή αξία που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει. Το BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE προσδίδει μία λουλουδένια και υδάτινη αίσθηση που ξεχωρίζει. Πρόκειται για μια πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά που παρασκευάζεται με πολύ υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα που “βυθίζονται” στο δέρμα και αναβλύζουν πλούσια αρώματα που εναρμονίζονται πλήρως με την προσωπικότητα της γυναίκας.

Το άρωμα αυτό προσδίδει έντονη θηλυκότητα που δεν μένει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Επομένως θεωρείται αρκετά ελκυστικό αλλά και σαγηνευτικό. Η διάρκειά του είναι αρκετά μεγάλη, ενώ τα αρώματα που διακρίνονται διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Πρώτη αίσθηση (νότες κορυφής): Με το που θα ψεκάσεις η πρώτη αίσθηση που ξεχωρίζει είναι το εκχύλισμα μπαμπού και αχλαδιού
  2. Κύριο άρωμα (νότες καρδιάς): Μετά από κάποιο μισάωρο αρχίζουν να επικρατούν οι οσμές που αναβλύζουν το αιθέριο έλαιο από φύλλα φραγκοσταφυλιάς και το εκχύλισμα του λωτού
  3. Άρωμα διάρκειας (νότες βάσης): Ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, το προϊόν δεν χάνει την ισχύ του. Σε αυτό το χρονικό σημείο κυριαρχεί το άρωμα που πηγάζει από το αιθέριο έλαιο μόσχου, και του ξύλου γκουαϊακ.

To BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE είναι ένα επώνυμο άρωμα που όπως είναι φυσικό έχει αυξημένο κόστος να το αγοράσεις. Αν θέλεις όμως μπορείς να επιλέξεις το άρωμα τύπου BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE που το προσομοιάζει σχεδόν απόλυτα. Θα το βρεις σε πολύ οικονομική τιμή. Εμείς το δοκιμάσαμε και πιστεύουμε ότι τα δύο αυτά αρώματα (αυθεντικό και άρωμα τύπου) μοιάζουν σε εξαιρετικό βαθμό μεταξύ τους. Τόσο που είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις.

Τα χαρακτηριστικά που έχει το άρωμα τύπου BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE είναι τα εξής:

  • Προσομοιάζει το αυθεντικό άρωμα στο μέγιστο βαθμό
  • Η διάρκειά του είναι πολύ μεγάλη
  • Το κόστος του είναι ασύγκριτα μικρότερο
  • Συσκευάζεται σε πολύ καλά μπουκαλάκια
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του αρώματος είναι καλής ποιότητας
  • Το άρωμα δεν ξοδεύεται εύκολα
  • Προσδίδει πολύ ευχάριστη όσφρηση

2. GIORGIO ARMANI – ARMANI CODE

ARMANI CODE

Ένα άρωμα με πολύ μεγάλη ιστορία. Το ARMANI CODE αναβλύζει μια ενισχυμένη και χαρακτηριστική μυρωδιά που οφείλεται στο ειδικό αιθέριο έλαιο από μείγμα εσπεριδοειδών. Διαθέτει ακαταμάχητο άρωμα με σχετικά έντονη αίσθηση που τραβάει την προσοχή με απόλυτα θετικό τρόπο.

Ταιριάζει άψογα σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το στιλ τους αλλά και τα ακριβά γούστα τους. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι τονίζει την προσωπικότητα της γυναίκας. Το άρωμα μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Όσον αφορά τις μυρωδιές που συνθέτουν αυτό το προϊόν, μπορούμε να πούμε τα εξής:

  1. Αρχική εντύπωση: Σαν πρώτη αίσθηση (κατά τον ψεκασμό) επικρατούν τα αιθέρια έλαια από λεμόνι σε συνδυασμό με περγαμόντο καθώς και άλλα εσπεριδοειδή.
  2. Σε πλήρη ισχύ: Καθώς περνάει λίγη ώρα, το άρωμα βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Στο στάδιο αυτό αναβλύζουν τα άνθη ελιάς, το ξύλο γκουαϊακ καθώς και ο αστεροειδής γλυκάνισος.
  3. Μετά από πολλές ώρες: Το άρωμα έχει μεγάλη διάρκεια και προσφέρει μοναδική αίσθηση για αρκετές ώρες. Στο σημείο αυτό αρχίζουν να επικρατούν τα εκχυλίσματα και τα έλαια από τον σπόρο τόνκα και ταμπάκο που αποτελούν μια πολύ ξεχωριστή επιλογή. Πρόκειται για τα αρώματα βάσης του συγκεκριμένου προϊόντος που διαθέτουν έναν χαρακτηριστικό τόνο.

Το αυθεντικό ARMANI CODE είναι ένα εξαιρετικό άρωμα, ωστόσο κοστίζει αρκετά χρήματα για να το αποκτήσεις. Επομένως ίσως να μην μπορείς να καλύψεις το κόστος του. Για αυτό και προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο άρωμα τύπου ARMANI CODE. Πρόκειται για ένα άρωμα τύπου που μοιάζει αρκετά με το αυθεντικό και προσδίδει σχεδόν ίδια αίσθηση αλλά με πολύ λιγότερο κόστος. Εμείς συγκρίναμε το αυθεντικό άρωμα ARMANI CODE με το άρωμα τύπου και μπορούμε να πούμε ότι οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Τα χαρακτηριστικά που έχει το άρωμα τύπου ARMANI CODE είναι τα εξής:

  • Διατηρεί την ίδια μυρωδιά για πολλές ώρες
  • Η μυρωδιά είναι πολύ κοντά με το αυθεντικό (πολύ δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά)
  • Είναι πολύ πιο οικονομικό
  • Διαθέτει πολύ πρακτική συσκευασία
  • Αναβλύζει τα αρώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Επιλέγονται υλικά υψηλών προδιαγραφών

3. LANCOME LA VIE EST BELLE

lancome-la-vie-est-belle

Ένα άρωμα που αποτελεί μια από τις πιο εξαιρετικές επιλογές. Το LANCOME LA VIE EST BELLE προσδίδει μια φρουτένια αίσθηση η οποία όμως συνδυάζεται με λουλούδινα αρώματα. Με το που θα το φορέσεις είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψεις. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ ευχάριστη, ενώ καθώς περνάει η ώρα το άρωμα φαίνεται να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Είναι κατάλληλο σχεδόν για όλες τις γυναίκες και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι ότι δίνει τύπο και ενισχύει τη συνολική εικόνα της γυναίκας. Προσδίδει μια αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους ή και γυναίκες που θέλουν να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη συνολική εικόνα που προβάλουν προς τα έξω. Η σύνθεση του αρώματος αποτελείται από τα εξής:

  1. Νότες κορυφής (πρώτη εντύπωση): Όπως είπαμε, το άρωμα είναι φρουτώδες ιδιαίτερα κατά τον πρώτο ψεκασμό. Εδώ ξεχωρίζουν τα εκχυλίσματα φραγκοστάφυλου και αχλαδιού.
  2. Νότες καρδιάς (κυρίαρχο άρωμα): Όταν μετριασθεί η αρχική ισχύς του πρώτου ψεκασμού, αρχίζουν να επικρατούν οι μεσαίες νότες του αρώματος. Στο σημείο αυτό ξεχωρίζουν οι λουλούδινες μυρωδιές από γιασεμί, άνθη πορτοκαλιού και ίριδας.
  3. Οι βασικές νότες του αρώματος: Τα αρώματα αυτά έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Επομένως ακόμα και μετά από πολλές ώρες, το προϊόν αυτό αναβλύζει οσμές που θυμίζουν βανίλια και πραλίνα. Επίσης είναι σίγουρο ότι θα παρατηρήσεις τη μυρωδιά από το έλαιο των σπόρων τόνκα.

Το LANCOME LA VIE EST BELLE είναι ένα επώνυμο αυθεντικό brand εξαιρετικής ποιότητας. Ωστόσο το κόστος του ίσως να μην είναι για όλα τα πορτοφόλια. Για το λόγο αυτό προτείνουμε να κοιτάξεις το άρωμα τύπου LANCOME LA VIE EST BELLE. Πρόκειται για ένα άρωμα που μοιάζει πάρα πολύ στο αυθεντικό και το κόστος του είναι αρκετά χαμηλότερο. Εμείς δοκιμάσαμε τόσο το αυθεντικό brand όσο και το άρωμα τύπου. Οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν δεν ξέρεις καλά από αρώματα.

Τα χαρακτηριστικά που έχει το άρωμα τύπου LANCOME LA VIE EST BELLE είναι τα εξής:

  • Η όσφρηση είναι σχεδόν ίδια με τη αίσθηση που αφήνει το αυθεντικό
  • Η ένταση της ισχύς του αρώματος είναι ίδια
  • Η διάρκεια του αρώματος τύπου δεν έχει μεγάλη διαφορά
  • Το κόστος για αγορά είναι σημαντικό μικρότερο
  • Το άρωμα συσκευάζεται σε ποιοτικά μπουκαλάκια
  • Χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας

Γιατί να αγοράσεις αρώματα τύπου

  • Προσομοιάζουν τέλεια (σχεδόν στο 100%) τη μυρωδιά από επώνυμα αυθεντικά brands
  • Παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά
  • Έχουν μεγάλη διάρκεια (ίσως όχι όλα αλλά αυτά που προτείνουμε σίγουρα έχουν)
  • Δημιουργούν πολύ ευχάριστη αίσθηση στην όσφρηση
  • Ταιριάζουν με όλους τους τύπους δέρματος
  • Είναι εξαιρετικά οικονομικά (τόσο χαμηλές τιμές που δεν θα το πιστεύεις)
  • Θα βρεις πολύ μεγάλη γκάμα αρωμάτων

Πού προτείνουμε να τα αγοράσεις

Τα καλύτερα αρώματα τύπου, καθώς και πολλά ακόμα θα τα βρεις στο aromagic.gr. Διαθέτει πολύ προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Επίσης έχει άψογη εξυπηρέτηση. Επομένως το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

  • Συμβουλή: Συστήνουμε να επιλέξεις ενισχυμένη ένταση αρώματος (έχει μεγαλύτερη διάρκεια και η τιμή του αρώματος ανεβαίνει
    Από

    Ε.Λ.

    dynamikhgynaika

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας