Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιορδάνη Χατζόγλου από την επιχείρηση «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ» για την προσφορά προϊόντων τους προκειμένου για την υγιεινή και την καθαριότητα των παιδιών. Η οικογένεια Χατζόγλου είναι γενικότερα στο πλάι μας βοηθώντας σε κάθε ανάγκη μας και πάντα υπέρ αναπαύσεως της πολυαγαπημένης συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Μαίρης Χατζόγλου.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι για τις δωρεές τους:

  1. Τις κυρίες Ευθυμία Αθανασούλη, Μαριάννα Αθανασούλη και Μερόπη Χούμου για την δωρεά ενός πλήρους γεύματος στα παιδιά του Κέντρου υπέρ αναπαύσεως προσφιλών προσώπων και υπέρ υγείας των οικογενειών τους.
  2. Το μικροβιολογικό εργαστήριο της κ. Χαράς Κοντού για τις δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε παιδιά του Κέντρου όταν αυτές χρειάζονται.
  3. Τον Σύλλογο «Φίλοι Τριποτάμου» και τον Δάσκαλο ζωγραφικής κ. Δημήτριο Μαυροκεφαλίδη που μας ξενάγησε στις όχθες του ποταμού και μας μίλησε για αυτό.
  4. Την κ. Κυριακή Μαυρογένη (Σταυρός Ημαθίας) για την πρόσφορα ενός πλήρους γεύματος στα παιδιά του Κέντρου υπέρ αναπαύσεως του αγαπημένου συζύγου της Νικόλαου Μαυρογένη.

Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας