Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα

Κολωνός: Συνελήφθησαν άλλοι επτά κατηγορούμενοι βιαστές της 12χρονης

Άλλα επτά άτομα συνέλαβε νωρίτερα σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 48 ετών, δύο Πακιστανούς 36 και 52 ετών, δύο Μπαγκλεντεσιανούς ηλικίας 28 και 44 ετών και έναν 47χρονο Αλβανό που είχε αφήσει στο κινητό του τηλέφωνο βιντεοσκοπημένο πορνογραφικό υλικό με θύμα το πολύπαθο κοριτσάκι.

Οι επτά κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψή τους στον όγδοο όροφο της ΓΑΔΑ βάση εντάλματος από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επτά είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά περισσότερες από δύο φορές με το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής. Απαγγέλθηκαν εναντίον τους οι κατηγορίες της γενετήσιας πράξης με ανήλικη έναντι αμοιβής κάτω των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση. Κατηγορούνται επίσης για πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Οι επτά συλληφθέντες αναμένεται τις επόμενες ώρες να οδηγηθούν στον εισαγγελέα  και μετά την απολογία τους, ανακριτής και εισαγγελέας θα κρίνουν την ποινική μεταχείριση τους.

Αστυνομικές πηγές δεν απέκλειαν και νέες συλλήψεις με βάση νεότερα στοιχεία που έθεσε στον ανακριτή η 12χρονη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας