Αθλητικά Βέροια

Συμμετοχή και βράβευση της ΜΑμΑ σε τουρνουά μπάσκετ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και το παράρτημα Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδος, ένωσαν τις δυνάμεις τους πραγματοποιώντας το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ 3 * 3 με τη συμμετοχή αστυνομικών και πολιτών στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.Η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε γήπεδο μπάσκετ με πολλές ομάδες να αγωνίζονται στέλνοντας μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Σε αυτή την όμορφη αθλητική οργάνωση συμμετείχαν τα παιδιά μας μαζί με τους εκπαιδευτές μας παίζοντας μπάσκετ παρέα με τον Άρη Καμπανό ,τον πατερά του Άλκη μας.Τα παιδιά μας συμμετείχαν με χαρά και παρέλαβαν με περηφάνια τα μετάλλιά τους από τον Άρη Καμπανό και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η πρόεδρος της Μ.Α.μ.Α,Ελένη Στεφανάκη παρέλαβε τη τιμητική πλακέτα για το σύλλογό μας.Στο λόγο της τόνισε ότι ο Άλκης πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας,ευχαρίστησε τους γονείς του Άλκη που κατάφεραν και έκαναν το πόνο τους προσφορά διδάσκοντας ήθος και ότι η συμμετοχή της Μ.Α.μ.Α στο τουρνουά είχε διττή σημασία.Να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας και ότι η συμμετοχή των ατόμων με αυτισμό σε τέτοιες δράσεις προάγουν τη συμπερίληψη και την κατάργηση των στερεοτύπων. Είμαστε όλοι μοναδικοί ,ξεχωριστοί και ίσοι.

Ευχαριστούμε την Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο του ΔΣ , κύριο Θοδωρή Τσαϊρίδη για την πρόσκληση και την όμορφη υποδοχή και φιλοξενία του συλλόγου μας. Ραντεβού του χρόνου πάλι!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας