Τοπικά

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Με ευθύνη, σοβαρότητα αλλά και με ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Επιθυμούμε πριν από όλα να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στους 9492 συμπολίτες μας που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας, στους 6 υποψήφιους βουλευτές μας για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν σε όλη την προεκλογική περίοδο, στα 200 και πλέον μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα για την παρουσία και την προσφορά τους, καθώς και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος για την προσπάθειά τους.

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει με τις αξίες και τις παρακαταθήκες του. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής παρά τον ασύμμετρο πόλεμο που δέχθηκε και το αποτέλεσμα των εκλογών μας γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη για την συνέχεια.

Η προσπάθειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει εφησυχασμός. Μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση όλοι μας, πιο δυνατοί, θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της κοινωνικής συνοχής και της Ανάπτυξης και καλούμε τους πολίτες της Ημαθίας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες.

Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στον όμορφο αγώνα για την Ημαθία μας και την Ελλάδα μας.

Βέροια, 24 Μαΐου 2023

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια

Επικοινωνία: ne.imathia.pasok.kinal@gmail.com

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας