Νάουσα Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης από Νάουσα: Το δίλημμα των εκλογών είναι «σταθερότητα ή χάος»

Νέο εκλογικό δίλημμα έθεσε από τη Νάουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού

Ενόψει των εκλογών της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το δίλημμα είναι «σταθερότητα ή χάος»

«Μας μίλησαν μέχρι και για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Τρεις μήνες, λέει, θα έχουμε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού και πώς η χώρα θα κυβερνάται», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Τρεις μέρες πριν από την κάλπη υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης: της Νέας Δημοκρατίας. Και από την άλλη υπάρχει το απόλυτο χάος. Άρα το δίλημμα σταθερότητα ή χάος, είναι πάρα πολύ ισχυρό και πάρα πολύ πειστικό. Θέλουμε μια σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Μια κυβέρνηση η οποία δεν θα είναι έρμαιο εσωκομματικών παζαριών και εκβιασμών.

Τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο. Πόσω μάλλον όταν, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πώς πάση θυσία θα γυρίσουν στην εξουσία, αγνοώντας παντελώς τι είναι καλό για τη χώρα και για τη σταθερότητά της».

Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι αστάθεια και πειραματισμοί

«Οι επόμενες εκλογές δεν αφορούν μόνο την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, αφορούν και το ποιος θα διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας σε κρίσιμες συνθήκες», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Το τελευταίο το οποίο χρειαζόμαστε είναι αστάθεια, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι πειραματισμοί, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι θεωρίες «ναι, εγώ ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός, ο ‘άγνωστος Χ’, αλλά δεν σας τον λέω, σας το φυλάω μυστικό μέχρι μετά τις εκλογές»».

Όσον αφορά στα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Νάουσας ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως ξανάνοιξε η σχολή της Αστυνομίας στη Νάουσα.

Τόνισε ακόμα πως η κυβέρνηση του στήριξε την παραγωγή κρασιού με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έκανε τον οινοτουρισμό πιο προσβάσιμο και στηρίζει μια τουριστική ανάπτυξη 12 μήνες τον χρόνο.

banner-article

Ροη ειδήσεων