Ελλάδα

Κρήτη: Χαροπαλεύει το 2,5 ετών κοριτσάκι που τραυμάτισε ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το κοριτσάκι μόλις 2,5 χρονών, που τραυματίστηκε το πρωί από τον ίδιο του τον πατέρα, στην Κίσσαμο Χανίων.

Συγκεκριμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη από τους γιατρούς.

Σε σοκ ο πατέρας

Το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης στην Κίσσαμο Χανίων, όταν το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αγροτικό της οικογένειας και ξεκίνησε να φύγει. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο δεν είδε το μικρό παιδί και το παρέσυρε με αποτέλεσμα η 2,5 ετών κορούλα του να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 47χρονος πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, αλλά σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του.

pelop

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας