Ελλάδα

  Αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δίου – Ολύμπου από τη συνεδρίαση της «άδειας καρέκλας…»

Η αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 24/4/2023, είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης υποβάθμισης και απαξίωσης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου  τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από όλες τις άλλες παρατάξεις με τη μη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.

Συνεδριάσεις με οριακή πλειοψηφία, συνεδριάσεις της “άδειας καρέκλας”  και δημοτικοί συμβούλοι… “φαντάσματα”. Δημοτικοί σύμβουλοι απόντες από τις  συνεδριάσεις μα κυρίως απόντες από τους αγώνες, τις αγωνίες και τα προβλήματα των δημοτών. Είναι οι ίδιοι  που  φωτογραφίζονται ως νέοι υποψήφιοι και βγαίνουν  “στο κυνήγι  ψήφων και  υποψηφιοτήτων”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου αρνούμαστε να είμαστε απλοί θεατές στο “στημένο παιχνίδι” που παίζεται κάθε φορά στο Δ.Σ., να συμπληρώνουμε αριθμητικά τον απαιτούμενο αριθμό της απαρτίας και να νομιμοποιούμε με την παρουσία μας τις αντιλαϊκές αποφάσεις που παίρνουν στις πλάτες και σε βάρος των δημοτών.

Με την αποχώρησή μας επιδιώκουμε να γνωστοποιήσουμε στους δημοτες την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να αποκαλύψουμε τη στάση των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων που με τη συστηματική απουσία τους  ούτε  τα προσχήματα  δεν κρατούν ούτε τον ελάχιστο τυπικό σεβασμό δεν επιδεικνύουν σε εκείνους που τους ψήφισαν.

Καλούμε τον λαό του Δήμου Δίου-Ολύμπου να γυρίσει την πλάτη σε τέτοιες πρακτικές αλλά και σε όλους όσοι  εφαρμόζουν και υλοποιούν μια πολιτική που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντά του. Να κάνει το βήμα για αλλαγή συσχετισμών τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου

   Κατερίνα  Κουρίτα

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας