Αθλητικά Αλεξάνδρεια

Βόλεϊ / Δευτεραθλήτρια Ομάδα Β’ Εθνικής ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Ήρθε η ώρα για την τελευταία “παράσταση”. Η ομάδα μας μετά τα τελευταία αποτελέσματα και των υπολοίπων ομάδων είναι πλέον και μαθηματικά η Δευτεραθλήτρια ομάδα της Β’ Εθνικής. Η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για την ομάδα της πόλης μας. Η τελική βαθμολογία μας αφήνει μία γλυκόπικρη καθώς χάνουμε το πρωτάθλημα για ένα μόλις πόντο (επί της ουσίας για ένα χαμένο σετ) αλλά και πάλι είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπέροχες αθλήτριές μας που συνδέσανε το όνομά τους με την μεγαλύτερη επιτυχία του τμήματός μας.
Γι αυτό λοιπόν σας περιμένουμε στο κλειστό Δ.Α.Κ Αλεξάνδρειας, σήμερα Σάββατο κι ώρα 6μ.μ., να γιορτάσουμε την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου με έναν αγώνα έκπληξη! Αμέσως μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων!
Υ. Σ. Για σήμερα Σάββατο ήταν προκαθορισμένος ο αγώνας με τον Μίλωνα Γιαννιτσών για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη ομάδα μας ενημέρωσε εγγράφως ότι αδυνατεί να προσέλθει στον αγώνα με αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί το παιχνίδι υπέρ της Αλεξάνδρειας με 3-0. Αντ’ αυτού σήμερα ετοιμάσαμε για εσάς έναν αγώνα έκπληξη 😉… Μη λείψει κανείς.
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας