Αλεξάνδρεια Βέροια Μουσική Πολιτισμός Τοπικά

Ημαθία | «Τα παιδιά της άνοιξης» Backstage Story / Χορωδία Παν. Δυτικής Μακεδονίας / Διδάσκων: Κ. Τσαχουρίδης

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας και το Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» έχουν την χαρά να σας παρουσιάσουν το Backstage Story του τραγουδιού με τίτλο «Τα παιδιά της Άνοιξης», ένα κομμάτι σε μουσική του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη και σε στίχους του Δημήτρη Ι.Μπρούχου. Στο τραγούδι και στο Backstage Story συμμετέχει η χορωδία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) στην οποία διδάσκει ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

«Τα παιδιά της Άνοιξης» είναι ένα υπέροχο τραγούδι! Μιλάει για την ανάγκη της αποδοχής των ατόμων με αναπηρία, την ανάγκη της συμβίωσης και της συμπερίληψης τους στην κοινωνία αλλά και τον αγώνα μας για να αλλάξουμε όλες τις κοινωνικές ανισότητες…

Η αισθαντική αυτή μελωδία του Κωνσταντίνου μαζί με τους στίχους του Δημήτρη σε συνεπαίρνουν και σε συγκινούν. Αυτό είναι πλέον το τραγούδι μας και θα μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας δράση. Για να εκφράζει εμάς και όλους όσους αγωνίζονται  για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία !!!

YouTube video link
 
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας