Βέροια

Απονομή τιμητικής πλακέτας στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας

  «Ένας ουρανός μ’ αστέρια»
Την Τετάρτη 29 Μαρτίου , στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, προς τιμήν του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας. Μια εξαιρετική εκδήλωση , που την πλαισίωσαν σπουδαία ονόματα του μουσικού χώρου. Η αίθουσα κατάμεστη από κόσμο που απόλαυσαν την βραδιά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την άψογη διοργάνωση.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής μας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την συνεχή υποστήριξη μας με τρόφιμα προς την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας. Κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, σε ανάμνηση των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού , τα μέλη μας , παιδιά δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου , συλλέγουν τρόφιμα στα σουπερμάρκετ της πόλης μας. Τα ίδια τα παιδιά , τα πακετάρουν και τα κουβαλούν στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών , τραγουδώντας και γελώντας, όπως είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Τελάλογλου.
Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση , είναι η υπόσχεση που δώσαμε και υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε με όλη μας την δύναμη να μην σταματήσει το καζάνι να βράζει ζεστό φαγητό για όσους το έχουν ανάγκη. Κύριες της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Βέροιας σας ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας κάνατε σήμερα και υποσχόμαστε, να συνεχίσουμε να είμαστε συμπαραστάτες σας στο δύσκολο αυτό φιλανθρωπικό έργο σας.
Με προσκοπικούς χαιρετισμούς Μαρία Γκασνάκη Αρχηγός του 3ου Σ/Π Βέροιας
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας