Βέροια Κοινωνική ζωή

Συναυλία – Αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα / Ευχαριστήρια από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας, ευχαριστεί από καρδιάς όλους, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εξαίρετης Συναυλίας- Αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα « Ένας ουρανός με αστέρια»

Την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, για την παραχώρηση της αίθουσας, την γενική διευθύντρια κ. Γρηγοριάδου Κατερίνα, για την αμέριστη βοήθειά της,  το ΔΗΜΟ Βέροιας για τη στήριξή του, το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» το Δ.Σ και την πρόεδρο κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου -Βαφείδου, για την άψογη συνεργασία μας, το μαέστρο Κ. Πέτρο Ρίστα, για την επιμέλεια, ενορχήστρωση και διεύθυνση της συναυλίας, την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας “ ART GUITARISTAS”, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, για τη στήριξή του, τον κ. Γιάννη Γεωργουδάκη για την επιμέλεια και παρουσίαση των κειμένων, τον κ. Αναστάσιο Θώμογλου για τις φωτογραφίες του από μια μέρα που πέρασε στη εστία μαζί μας, τον κ. Κώστα Τσαχουρίδη, για τα λόγια από καρδιάς που μας είπε για τον Μίμη Πλέσσα.

Τους μεγάλους μας χορηγούς: κ. Γεράσιμο Καλλιγά και τα φροντιστήρια «ΛΕΞΙΣ» , κ. Αντωνιάδη Νικόλαο και τη μονάδα χρόνια αιμοκάθαρσης «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», τον κ. Σουκιούρογλου Χρήστο και το boutique hotel «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ».

Επίσης τα ζαχαροπλαστεία-φούρνοι Κόγια, το κρεοπωλείο κ. Κωσταντούδη Σταμάτη, τον κ. Νούσια και την εταιρεία Mr. Tony donats, την εταιρεία Χατζηκοκόλης Α.Ε, τα ποτά Γιάννη Πράπα, το Λύκειο Ελληνίδων και το χοροδιδάσκαλο Κελεπούρη Γεώργιο, τους χορευτές Καπουρτίδη Μπάμπη , Κοντοκώστα Γεώργιο, Αμανατίδου Ελένη, Καπνά Τασούλα, Ναταλία Θεοδώρου και Τζιαμπούρα, που έδωσαν με το χορό τους μια ξεχωριστή νότα στη συναυλία μας και βέβαια τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο υπέροχο κοινό, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τελάλογλου- Χ’δημητρίου Δέσποινα

“Μονόγραμμα” & Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βεροίας: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία τους η αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα

banner-article

Ροη ειδήσεων