Νάουσα

Με την δέουσα λαμπρότητα οι εκδηλώσεις στη Νάουσα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με την δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα  πραγματοποιήθηκαν  σήμερα (25.03.2023) στη Νάουσα και στις Κοινότητες οι επετειακές εκδηλώσεις της για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Στη Νάουσα, οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, έλαβαν χώρα, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη ως Εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.  Άγγελου Τόλκα, ως εκπροσώπου της Βουλής των Ελλήνων.

Τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης υποδέχτηκε στη Νάουσα νωρίς το πρωί στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου τελέστηκε, το πρωί, Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων, αντιπροσωπειών όλων των Σχολείων με σημαίες και πλήθους πιστών.

Τιμές απέδωσαν η Φιλαρμονική Εταιρεία Ναούσης και ο  Στρατός και ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από την Εκπαιδευτικό του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Μαρία Σγουρίδου. Ακολούθησε η παρέλαση, με επικεφαλής τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής  κ. Χρήστο Μπαμπαλή, στην οποία συμμετείχαν πολιτιστικά σωματεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και ο Στρατός.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας