Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία / Δευτέρα 13 Μαρτίου

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, τις ώρες 07.00 έως 18.30, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), έως τον ημιανισόπεδο κόμβο Αιγινίου (465 χιλιόμετρο) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης  – Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (Μεθώνης) έως τον ημιανισόπεδο κόμβο Αιγινίου.

Μετά τη λήξη των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διάρκειας 1 έτους (έως 13 Μαρτίου 2024) ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών, οι οποίες θα ισχύουν όλο το 24ωρο.

Ειδικότερα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), από το 462 έως το 464 χιλιόμετρο, θα εφαρμοστεί αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και κατά περίπτωση αποκλεισμός λωρίδων κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων