Επιστήμη Υγεία

Σουχαρίτ Μπάγκντι / Τα mRna εμβόλια και το φαινόμενο των αιφνιδίων θανάτων νεαρών παιδιών ή αθλητών

Για τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία των εμβολίων τόσο κατά του κορωνοϊού όσο και έναντι των υπόλοιπων ασθενειών, καθώς και στην “πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ” αναφέρθηκε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Γερμανοταϊλανδός ιολόγος και πρώην μικροβιολόγος, Σουχαρίτ Μπάγκντι.

Το αρχικό σχόλιο του Μπάγκντι αφορούσε το φαινόμενο των αιφνιδίων θανάτων είτε νεαρών παιδιών, είτε αθλητών:

«Δε με εκπλήσσει. Το είχα πει άλλωστε πριν δυο χρόνια, ήταν αναμενόμενο. Το γεγονός όμως που ξεπέρασε τους αρχικούς μου φόβους ήταν το μέγεθος αυτών των θανάτων. Είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που ανέμενα. Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Οδηγούμαστε σε αφανισμό τα τελευταία χρόνια(…) Και ηλικιωμένοι πεθαίνουν, αλλά κανείς δε μιλάει γι’ αυτούς. Αν κάποιος 77 ετών, για παράδειγμα, πεθάνει, κανείς δε δίνει σημασία. Όταν όμως είσαι νεαρός και ειδικά αθλητής, μπορεί και 0%  να είναι οι πιθανότητες θανάτου. Κι όμως συμβαίνει αυτό που βλέπετε»

Ο Μπάγκντι συμπλήρωσε:

«Η ουσία είναι ότι τα mRna εμβόλια είναι θανατηφόρα και επικίνδυνα. Και αυτό αποδίδεται στο ότι στα νανολιποσωματίδια τα βλαστοκύτταρα δηλητηριάζονται. Και αυτό είναι γνωστό από τον Δεκέμβριο του 2021. Έπρεπε να οδηγήσει στην παύση του εμβολιασμού. Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας σας έπρεπε να αναρωτηθούν γι’ αυτό. Ένα σκεύασμα που σκοτώνει ποντίκια, πώς τολμάς και το χορηγείς σε ανθρώπους, αποκλείοντας την πιθανότητα να τους σκοτώσει κι αυτούς;»

Ο ιολόγος συνέχισε αιτιολογώντας τον μηχανισμό με τον οποίο βλάπτει, σύμφωνα με αυτόν, τον ανθρώπινο οργανισμό το εμβόλιο:

«Δεύτερον, η πρωτεϊνική ακίδα είναι επικίνδυνη. Δε θα σταματήσω να το λέω. Η πρωτεϊνική ακίδα, η οποία φτιάχτηκε σε εργαστήριο αποτέλεσε βιολογικό όπλο. Όλοι το ξέρουν, αλλά ακόμη και αυτοί που ισχυρίζονται ότι δε το ξέρουν δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε “ψηλές” θέσεις και να αποφασίζουν για άλλους ανθρώπους. Θα έπρεπε να στρωθούν στην έρευνα(…) Είναι πολύ σημαντικό ότι οι οργανωτές της πανδημίας, που βρίσκονταν και βρίσκονται πίσω από το σενάριο της πανδημίας, τα σχεδίαζαν όλα από το 2017»

Κατόπιν εστίασε στα δύο επικίνδυνα στοιχεία του εμβολίου:

«Πρώτον, το γεγονός ότι η πρωτεϊνική ακίδα είναι ξένη προς τον οργανισμό σου, όπως και όλων των ιών και δεύτερον ότι είναι δηλητηριώδης (σ.σ η ακίδα). Συνεπώς, οι κίνδυνοι μετά τον εμβολιασμό κατά της κόβιντ τετραπλασιάζονται»

Για τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού-γρίπης και το κατά πόσο είναι αποτελεσματικά:

«Οτιδήποτε γύρω από τον όρο κορωνοϊός και γρίπη, τα πάντα γύρω από τον όρο πανδημία, αποτελούν ένα ψέμα. Δεν υπάρχει πανδημία. Με τον όρο πανδημία εννοούμε την παγκόσμια εξάπλωση ενός παθογόνου μικροοργανισμού. Αν όμως ένα παθογόνος οργανισμός, ένα βακτήριο, για παράδειγμα, εξαπλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε δεν είναι επικίνδυνο, διότι ένα βακτήριο θέλει να σκοτώσει τον ξενιστή του. Στο τέλος, δηλαδή, ο ιός αυτοκαταστρέφεται. Όσο πιο επικίνδυνος είναι ένας ιός, τόσο μικρότερη πιθανότητα έχει να προκαλέσει πανδημία»

Τέλος, για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ε.Ε με αφορμή τα μηνύματα που φαίνεται να αντάλλαξαν ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και η Ούρσουλα Φορ Ντε Λάϊεν, ο προσκεκλημένος υπογράμμισε:

«Αποτελεί το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δε θα μπορούσε να γίνει χειρότερο για αυτούς να αποκαλυφθεί το αφήγημά τους γι’ αυτό και η κ. Φορ Ντε Λάϊεν έχει κάποια νευρικότητα. Η New York Times έχει κάνει αγωγή και εξαναγκάζουν σε πλήρη αποκάλυψη εγγράφων και  ντοκουμέντων. Τους έχει δοθεί τελεσίγραφο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό παρακάτω:

aegeanews.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων