Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Όλα τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» στα ψηφοδέλτια

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης (πρώην Εκπρόσωπος Τύπου – Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου), Στέφανος Ξεκαλάκης (πρώτος σε ψήφους στο Πολιτικό Συμβούλιο (216 ψήφους) στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη – τελευταίος γραμματέας ΠΑΣΟΚ πριν από την ίδρυση του ΚΙΝΑΛ) και η νυν βουλευτής Τόνια Αντωνίου.

Βόρειος Τομέας: ο νυν βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος Πάνος Γκανάτσιος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Έφη Χαλάτση, η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή και η δικηγόρος Ρένια Ζαρκαδούλα.

Δυτικός Τομέας: Η νυν βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος (ταξίαρχος ε.α.) και ο γιατρός Θανάσης Βαθειώτης.

Ανατολική Αττική: ο πρώην βουλευτής Παντελής Ασπραδάκης, ο πρώην Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννη Σμέρος, η δικηγόρος Βάσια Αναστασίου.

Α’ Αθήνας: Ο νυν βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, η δημοτική σύμβουλος Ρωξάνη Μπέη, ο  Δημήτρης Οικονόμου (γιος του πρώην υπουργού Παντελή Οικονόμου-οικονομολόγος), η δημοτική σύμβουλος Πόπη Γιαννοπούλου.

Α’ Πειραιά: Μάρα Κουκουδάκη, Υπεύθυνη Προσωπικού ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Βροντάκης, ο Βασίλης Κατσαφάδος (Δικηγόρος).

Β’ Πειραιά: Δημήτρης Διαμαντίδης (γιος πρώην υπουργού Γιάννη Διαμαντίδη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α’ Θεσσαλονίκης: Ο νυν βουλευτής Χάρης Καστανίδης, μέλος ΠΣ και δικηγόρος Αντώνης Σαουλίδης, το μέλος ΠΣ γιατρός Πέννυ Δαλαμπούρα, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θες/νικης Πέτρος Λεκάκης.

Β’ Θεσσαλονίκης: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δ/ντης ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘανάσηςΓλαβίνας και το μέλος ΚΠΕ Κώστας Πετρίδης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  Κιλκίς: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης και ο γιατρός Στέφανος Παραστατίδης.

Αχαΐα: Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η γιατρός Κατερίνα Σολωμού (κόρη του πρώην υπουργού Γρηγόρη Σολωμού), ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη Μαρίνος Σκανδάμης.

Εύβοια: η γιατρός Κατερίνα Καζάνη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σούρας (λογιστής).

Ροδόπη: ο νυν βουλευτής Αχμέτ Ιλχάν και ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος επιστρέφει στην πάλαι πότε περιφέρεια του (Γραμματέας Τομέα Άμυνας).

Καβάλα: Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπουτσής και ο δικηγόρος από τη νεότερη γενιά Λεωνίδας Παππάς.

Κοζάνη: Ο Πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος.

Κυκλάδες: Ο γιατρός Γιάννης Βλασερός, ο επιχειρηματίας από τη Νάξο, Γιάννης Πολυχρονάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τζώρτζης Μακριωνίτης.

Ιωάννινα: ο πρώην πρύτανης ΑΣΟΕΕ Κώστας Γάτσιος, ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών και γνωστός γιατρός Παντελής Τσίμαρης , και ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας.

Ηλεία: Ο νυν βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, δικηγόρος από Αμαλιάδα Μάικ Αμπουχάντμπα και η δημοτική σύμβουλος Νίκη Κοκκαλιάρη.

Δωδεκάνησα: Ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , ο πρώην υπουργός Γιώργος Νικητιάδης, νέο πρόσωπο η γιατρός Κατερίνα Γαβαλά, νέο πρόσωπο και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης και ο Μηχανικός Περιβάλλοντος Βάιος Καλοπίτας.

Λέσβος: ο δικηγόρος Γιώργος Πετρέλης.

Λάρισα: Η Γραμματέας ΚΟ Ευαγγελία Λιακούλη, ο γιος του πρώην βουλευτή Έκτορα Νασιώκα, Άκης, δικηγόρος , ο γιατρός και πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας , ο δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας, και από τη νεότερη γενιά η Σταυρούλα Μπαγιώτα

Μαγνησία: Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος και ο γιατρός του νοσοκομείου Βόλου Νίκος Χαυτούρας.

Χαλκιδική: Ο βουλευτής Απόστολος Πάνας.

banner-article

Ροη ειδήσεων