Ελλάδα

Πάτρα: Κλινικά νεκρός 22χρονος ποδοσφαιριστής – Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια

Ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Πάτρα είναι κλινικά νεκρός, καθώς νοσηλευόταν στη MEΘ του νοσοκομείου του Ρίου με εγκεφαλική αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σκόνδρας κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο (7/1), ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του, και διακομίστηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, οι γονείς του 22χρονου ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (10/1) από τους γιατρούς για το ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής και έτσι πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η οποία αναφέρει: «Δυστυχώς, ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά μου και η οικογένεια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανά του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!».

banner-article

Ροη ειδήσεων