Ειδήσεις με Διάρκεια Εκδηλώσεις Νάουσα

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά / Παρασκευή 30 & Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κατά την φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

– Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”  η καλλιτεχνική ομάδα “Ανεμοσκορπίσματα” παρουσιάζει την παιδική χριστουγεννιάτικη διαδραστική παράσταση “Σώστε το μαγεμένο δάσος”. 
Όλα κυλούσαν ήσυχα στο πανέμορφο και καταπράσινο Μαγεμένο Δάσος. Όπως πάντα, οι λουλουδονεράιδες και τα ξωτικά ετοιμάζονταν με γέλια και τραγούδια να υποδεχτούν τον Άγιο Βασίλη μετά το μοίρασμα των χριστουγεννιάτικων δώρων. Ξαφνικά ένας απαίσιος, εκκωφαντικός θόρυβος καλύπτει τα πάντα… Στην άκρη του δάσους έχει σταματήσει ένας μικρός στρατός από γυαλιστερές κατακίτρινες μπουλντόζες! Η βροντερή φωνή του αρχι-εργολάβου Παντελή Δρομάκη αντηχεί από άκρη σε άκρη: «Τέλεια! Καταπληκτικά! Εδώ θα κατασκευάσω την πιο φανταχτερή διαγαλαξιακή λεωφόρο!!! Ξεκινήστε αμέσως να ξεριζώνετε τα δέντρα!». Όμως στους φοβερούς υπολογισμούς του δεν είχε συμπεριλάβει τους αποφασισμένους υπερασπιστές του Μαγεμένου Δάσους. Με αρχηγό το σοφό Δέντρο που μιλάει σε όλα τα πλάσματα του δάσους, δε θα τον αφήσουν σε ησυχία. Θα καταφέρουν να τον σταματήσουν;
– Σάββατο 31 Δεκεμβρίουκαι ώρα 11:00 στην Πλατεία Καρατάσου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο αληθινός Άγιος Βασίλης έρχεται στη Νάουσα για να περάσει αυτές τις γιορτές με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Ο πολυαγαπημένος Άγιος με το χαρακτηριστικό γέλιο και το κουδούνι του φωτογραφίζεται με τα παιδιά, εύχεται Καλή Χρονιά και μοιράζει συμβολικά δώρα.

banner-article

Ροη ειδήσεων