Βέροια Τοπικά

Μαθητές 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης / Είπαν τα κάλαντα για τη ΜΑμΑ

Την Τρίτη 19-12-2022,οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης βγήκαν στους δρόμους του χωριού και έψαλλαν τα κάλαντα δίνοντας ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα για τα Χριστούγεννα. Οι μικροί μας φίλοι τα χρήματα που μάζεψαν(415 ευρώ)τα δώρισαν στο σύλλογό μας.

Τέτοιες αξιέπαινες δράσεις ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης,ενισχύουν την προώθηση του εθελοντισμού. Η κυρία Νίκη Τόσκα (εκπαιδευτικός)στο δημοτικό σχολείο της Μελίκης ,μας επισκέφθηκε στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α για να μας παραδώσει τα χρήματα ,ανταλλάξαμε ευχές και στείλαμε στους μικρούς μας φίλους αναμνηστικά δωράκια.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους μαθητές και τις μαθήτριες,το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης, για τη συγκινητική πράξη αγάπης, προσφοράς και γενναιοδωρίας  προς το σύλλογό μας.Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στηρίζοντας και ενισχύοντας την υπέροχη αυτή δράση!Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που απέδειξαν εμπράκτως το νόημα της προσφοράς ,της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της Μ.Α.μ.Α

banner-article

Ροη ειδήσεων