Αλεξάνδρεια Πολιτισμός

Η Κινηματόδρασις στις Περιφερειακές Προβολές του Φεστιβάλ Ολυμπίας

Για 2η συνεχή χρονιά η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας συμμετείχε στις Περιφερειακές Προβολές του Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας φιλοξενήθηκαν στο χώρο της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βραβευμένες ταινίες του 25ου Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Οι ταινίες για τις Περιφερειακές Προβολές του Φεστιβάλ Ολυμπίας, είναι επιλεγμένες ταινίες με θέματα που αφορούν στα παιδιά και τους νέους και τηρούν τις βασικές προϋποθέσεις που έχουν θεσπιστεί από τη UNICEF, την UNESCO και διεθνείς οργανισμούς για τον Κινηματογράφο για Παιδιά και Νέους, προέρχονται από την μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη, και είναι εγκεκριμένες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας.

Ευχαριστούμε θερμά το Φεστιβάλ Ολυμπίας για την εμπιστοσύνη του, το Νεανικό Πλάνο  καθώς και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τους Διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων