Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι :

  1. Την ΠΟΕ ΔΕΥΑ και τον πρόεδρο της Παύλο Δραγκόλα για την προτίμηση τους στα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους από την Μέριμνα.
  2. Την κ. Μαρία Γιαννοπούλου για την προσφορά εκθεμάτων στο παζάρι μας.
  3. Τις Νηπιαγωγούς του 5ου Νηπιαγωγείου Βέροιας Τσαμήτρου Ελένη, Τόλιου Ελένη,  Τσαχουρίδου Άννα, Αραπάκη Αντωνία, Σιμοπούλου Γεωργία, Κλαπαδώρα Κυριακή και την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών Λαζαρίδου Ησαΐα για την συμμετοχή τους στην κοινή μας δράση με αφορμή την εορταστική περίοδο. Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με το κέφι τις ευχές και το τραγούδι τους. Ευχαριστούμε επίσης την μουσικό του κέντρου μας Ελένη Αναγνώστου που επιμελήθηκε το κοινό μας τραγουδιστικό κομμάτι αλλά και τον καλό μας φίλο Γιάννη Καπράρα που γύρισε όλη την δράση μας με drone.
  4. Την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βεροίας για την επίσκεψη τους στην δομή μας όπου προσέφεραν γιορτινά δωράκια στα παιδιά του Κέντρου άλλα και οικονομική δωρεά υπέρ της λειτουργίας του Κέντρου μας.
  5. Την κ. Χριστίνα Μάλλιου που μαζί με τα παιδιά του Κέντρου μας μοσχομύρισαν την κουζίνα μας φτιάχνοντας κουλουράκια χαρουπάλευρου για όλους.

Για το Δ.Σ.
Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Ροη ειδήσεων