Αθλητικά Βέροια Τοπικά

Πρώτη μέρα για το 8ο Τουρνουά Σκραμπλ στη Βέροια / 50 συμμετοχές, κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής διάθεσης

Το 8ο τουρνουά ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στη Βέροια, στο κέντρο διασκέδασης Ακρόπολη, σε ευρύχωρο και ευχάριστο χώρο, που προμήνυε με το θετικό κλίμα που επικράτησε από την αρχή και την επιτυχή ολοκλήρωσή του στην αυριανή συνέχεια.

Μετά τις εγγραφές όσων επρόκειτο να συμμετάσχουν, η Αναστασία Καρακόλη, εκπροσωπώντας τον Όμιλο της Βέροιας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, που προέρχονταν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενημερώνοντας παράλληλα για τη δράση του που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας. Η Αναστασία Καρακόλη, η οποία έχει επανειλημμένα διακριθεί σε πανελλήνια τουρνουά είχε δίπλα της τη μασκότ του Ομίλου, την 13χρονη Ιωάννα Μπουτάνη, η οποία κήρυξε και την έναρξη.

Με την αυτοσυγκέντρωση έκδηλη στα πρόσωπά τους οι συμμετέχοντες, που χωρίστηκαν από πριν σε ζεύγη μετά από κλήρωση, προχώρησαν στο πνευματικό αυτό άθλημα, που όχι μόνο οξύνει το νου αλλά βγάζει και στην επιφάνεια τις γνωστικές ικανότητες των αθλητών του.

Στην πρωινή έναρξη βραβεύθηκαν δύο άτομα που στηρίζουν τον Όμιλο. Ο Άκης Τσιάμης, μέλος του Αθλητικού Σωματείου Εν Σώματι Υγιεί, ο οποίος συμμετείχε σε πανελλήνια πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) με αρκετές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και ο Νίκος Μανούδης, χημικός – συγγραφέας,  με έντονη και ποικιλόμορφη πολιτιστική δράση στην πόλη. Το τελευταίο του βιβλίο, μάλιστα, που μόλις κυκλοφόρησε, θα προσφερθεί  στον νικητή.

Το δεύτερο μέρος της σημερινής μέρας είναι αφιερωμένο στη διασκέδαση όσων συμμετάχουν, για να  συνεχίσουν αύριο, δεύτερη μέρα, με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία.

Far

Φωτογραφίες: Σοφία Ναλμπάντη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας