Αθλητικά Νάουσα

Τιμητική πλακέτα στη Νένα Δημητριάδου διακριθείσα αθλήτρια στο Taekwon- Do, απένειμε ο Δήμαρχος Νάουσας

Τιμητική πλακέτα στην διακριθείσα αθλήτρια στο άθλημα του Taekwon- Do, Νένα Δημητριάδου, αθλήτρια του «Α.Γ.Σ. Taekwon- Do» Νάουσας, απένειμε την Τετάρτη (09.11.2022) ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Η Νένα Δημητριάδου έχει κατακτήσει με συναθλητές της στην Εθνική Ομάδα του Taekwon- Do, το χρυσό μετάλλιο, σε ομαδικό αγώνισμα Tul, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη στην Κροατία, ενώ σε ατομικό αγώνισμα Tul Taekwon- Do, η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του πατέρα της αθλήτριας Παναγιώτη Δημητριάδη, που είναι και ο προπονητής της,  ο Δήμαρχος Νάουσας, αφού τους συνεχάρη για τις σημαντικές της διακρίσεις, τόνισε ότι «η απόδοση της τιμητικής πλακέτας αποτελεί μια ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής της αθλήτριας στην προαγωγή του αθλητισμού, ως έμπρακτη κατάθεση ευχαριστιών για την τιμή που επεφύλαξε στον τόπο της με τις επιτυχίες».

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι «οι σημαντικές διακρίσεις της αθλήτριας του Α.Γ.Σ. TaekwonDo Νάουσας δίνουν το μήνυμα στη νέα γενιά πως ό,τι και να επιλέξουν να ακολουθήσουν οι νέοι στη ζωή τους, η επιτυχία κρύβεται πίσω από τη συστηματική προσπάθεια, τη στοχοπροσήλωση και τις προσωπικές θυσίες».

 Τέλος, ο κ. Καρανικόλας ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στην αθλήτρια στην επόμενη προσπάθειά της,  που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε αγώνες  Taekwon- Do στη Βουλγαρία.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας