Βέροια Εκδηλώσεις

Συνδικάτο Γάλακτος Ημαθίας – Πέλλας / Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Όλοι στη Γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ –ΠΕΛΛΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10:30πμ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΟΥ !

«Λαέ, μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι…»

Κανένας παγωμένος! Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ της αντιλαϊκής πολιτικής που γεννά φτώχεια, πείνα, εκμετάλλευση και πολέμους, που αφήνει το λαό να ξεπαγιάζει για να ζεσταίνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ουσιαστικών αυξήσεων στους μισθούς και στις συντάξεις, για συλλογικές συμβάσεις που κατοχυρώνουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για ρεύμα και βασικά αγαθά φθηνά για το λαό!

ΕΝΑΝΤΙΑ στη μετατροπή της δημόσιας Υγείας σε ακριβό εμπόρευμα με ευέλικτους, κακοπληρωμένους και εξαντλημένους υγειονομικούς!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να χαθεί ούτε μια εκπαιδευτική ώρα λόγω έλλειψης θέρμανσης στα σχολεία και για εκπαιδευτικό σύστημα που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει

«…μην έχεις πια την πείνα για καμάρι…»!

Κουπόνια για το ρεύμα –  κουπόνια για φαΐ, σε λίγο θα μας δώσουν κουπόνια για ζωή!

Μας καλούν να προσαρμοστούμε την ώρα που:

  • Οι 7 στους 10 εργαζόμενους έχουν κόψει αρκετά είδη διατροφής, το 47% πιστεύει ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθει το χειμώνα λόγω της ακρίβειας και το ετήσιο κόστος για το ρεύμα έχει υπερκαλύψει δυο μηνιάτικα.
  • Που το 39% των εργαζομένων δηλώνει ότι εργάζεται υπερωρίες, εκ των οποίων το 48% δηλώνει ότι εργάζεται πάνω από 7 ώρες την εβδομάδα υπερωρίες και το 49% δηλώνει ότι δεν πληρώνεται για την υπερωριακή του εργασία.
  • Που σύμφωνα με προβλέψεις το επόμενο δίμηνο θα αυξηθούν εκ νέου οι τιμές σε 35 βασικές κατηγορίες προϊόντων, στα ράφια των σούπερ- μάρκετ.
  • Που πολλοί συνάδελφοι εργάζονται με χαμηλούς μισθούς και επιδόματα ψίχουλα, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο Νοσοκομείο, σε υπηρεσίες του Δήμου όπως στο Βοήθεια στο σπίτι , την καθαριότητα κα.
banner-article

Ροη ειδήσεων