Εργασιακά

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση κυβέρνησης και εργοδοσίας απέναντι στο δίκαιο αγώνα των απεργών στη Μαλαματίνα

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση κυβέρνησης και εργοδοσίας απέναντι στο δίκαιο αγώνα των απεργών στη Μαλαματίνα. Οι απεργοί στη Μαλαματίνα αγωνίζονται για το δίκιο τους, για τα δικαιώματα τους. Η κυβέρνηση και η εργοδοσία απάντησαν σήμερα το πρωί απλώνοντας ξανά όλο το δίχτυ καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων, με χημικά, με συλλήψεις, με την επιστράτευση απεργοσπαστικού μηχανισμού.

Η αστυνομία συνέλαβε ξανά τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) και τον Άρη Μερκενίδη, πρόεδρο του Σωματείου πωλητών – οδηγών και βοηθών Β. Ελλάδας και επίσης εργαζόμενο στο εργοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι στη Μαλαματίνα έχουν αποδείξει αυτούς τους μήνες ότι δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω! Οι εργατικές-συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να δείξουν ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο ενεργά τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους, στους απεργούς εργάτες της Μαλαματίνα.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας