Ελλάδα

Kακοκαιρία στην Κρήτη: Νεκρή η 50χρονη αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη.

Οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας, με δύτες, drone, κλιμάκια της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές να «χτενίζουν» την περιοχή που «χτυπήθηκε» από τη φονική κακοκαιρία.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 50χρονης, ο οποίος βούτηξε στην τρικυμισμένη θάλασσα για να βρεθεί δίπλα στη σορό και να διαπιστώσει αν όντως είναι η γυναίκα του. 

«Με πήρε η γυναίκα μου πρώτα και έκλαιγε και σαν να καταλάβαμε ότι δεν κάνουν τίποτα και φεύγουν γιατί βρέχει, δεν καθάρισαν δηλαδή αυτό το χώρο που ήθελαν να καθαρίσουν. Μετά από ένα λεπτό με παίρνει και ο Κωστής (σ.σ. ο 50χρονος) τηλέφωνο και μου λέει Μιχάλη κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112 γιατί μου έχει πάρει το νερό το αμάξι. Παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο το 112, είπαμε τι γίνεται, πέρασε ενάμισι λεπτό, ξαναπαίρναμε τα παιδιά τηλέφωνο πίσω, τίποτα, νεκρά τα τηλέφωνα και των δύο. Ξανακαλούσαμε, τίποτα. Πήρα το γιο μου γρήγορα, ήρθαμε εδώ πέρα με ένα σχοινί, με δυσκολία, ο δρόμος ήταν κλειστός, βρήκαμε το μέρος που ήταν αυτό το παλιό κτίσμα, ακόμα έτρεχε το νερό, ήταν δύσκολο, κατεβήκαμε σιγά-σιγά, με ένα σχοινί δεμένοι και οι δύο, από άκρη σε άκρη», είχε δηλώσει στην ΕΡΤ, πριν εντοπιστεί νεκρή η σύζυγός του.

«Κάποια στιγμή αντικρίσαμε το αμάξι του Κώστα, κάποια στιγμή με έβαλε και εμένα το νερό από κάτω, ευτυχώς το παιδί και άλλος ένας κύριος με τραβήξαν έξω, ευτυχώς είχα δεθεί και μετά πήγαμε από άλλη μεριά, από πιο σταθερό σημείο, πάλι οι δυο μας, ξαναδεθήκαμε, πλησιάσαμε και βγάλαμε πολλά αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ που ήταν ανοιχτό. Κάποια στιγμή συναντήσαμε τον Κώστα στη θέση του οδηγού, δεν βλέπαμε τίποτα από τη λάσπη», συνέχισε.

Μαρτυρίες κατοίκων, που επικαλείται το Flashnews.gr, ανέφεραν ότι στην προσπάθειά της να βγει από το αυτοκίνητο, η 50χρονη παρασύρθηκε προς τα ορμητικά νερά και βρέθηκε στη θάλασσα.

 topontiki.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας