Βέροια Ελλάδα

Με επιτυχία το Φεστιβάλ για την  Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις Σέρρες / Έντονη η παρουσία του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οργανώσεων Ψυχικής Υγείας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 στις Σέρρες.

Πλήθος εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από τις 10 το πρωί, με ζωγραφική στο δρόμο, παζλ, γωνιά παραμυθιού, γνωριμία με τα άλογα κ.λ.π. και τους εκπροσώπους των Συλλόγων από όλη την Ελλάδα να ενημερώνουν τους πολίτες για τα θέματα ψυχικής υγείας και να διανέμουν έντυπο υλικό.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και το απόγευμα με χαιρετισμούς από τον Αντ/ρχη Σερρών, βουλευτές του Νομού και εκπρ. φορέων, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Πρόεδρος της ΠΟΣΟΨΥ Κατερίνα Νομίδου.

Ακολούθησαν χορωδία, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς φορείς και το φεστιβάλ έκλεισε με τοπικό νεανικό συγκρότημα.

Σημαντική παρουσία στο φεστιβάλ και του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας με 25 άτομα που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και ενημέρωναν τον κόσμο για τις δράσεις του και γενικότερα για την ψυχική υγεία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τον ΣΟΦΨΥ Σερρών για την υπέροχη φιλοξενία του και ιδιαίτερα την Πρόεδρό του Ελένη Νομίδου, που πριν από 20 χρόνια περίπου ξεκίνησε το κίνημα των οικογενειών – φροντιστών και των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας!

  Βέροια, 3 Οκτωβρίου  2022

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας