Βέροια

Βέροια – Catch(19)22 / Ευχαριστήριο

Μεγάλη η χαρά να βρίσκομαι καλλιτεχνικά στην πόλη μου. Όχι όμως μόνο χάρη στο κοινό, στο οποίο βρίσκονται πολλοί αγαπημένοι μου άνθρωποι και είναι μεγάλη η συγκίνηση να παίζω για εκείνους. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η χαρά, χάρη σε όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα με ιδιαίτερο μεράκι, όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει η δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο και διευκόλυναν το έργο μας.

Χωρίς την υποστήριξη της ΚΕΠΑ και του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας τίποτα δε θα ήταν το ίδιο. Απόδειξη πως, όταν οι φορείς του τόπου συμπράττουν, το αποτέλεσμα είναι υπέρ του πολιτισμού. Μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Ρίζο, την Κατερίνα Γρηγοριάδου, τον Τάσο Θώμογλου την Ειρήνη Σαββίδου και όλο το προσωπικό ΚΕΠΑ και ΔΗΠΕΘΕ που στελέχωσε αυτή μας την προσπάθεια. Ο Γιώργος Βέγγος και ο Αλέξανδρος Καροτσέρης υπήρξαν βασικοί συντελεστές στην παράστασή μας και τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Έβρισκαν λύση ακόμη και όταν δεν ήταν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, ήταν μαζί μας κάθε στιγμή. Μακάρι να νιώθαμε τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε δουλειά!

Ευχαριστούμε, επίσης, την Εύα Κοντογουλίδου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, με την οποία ήμασταν σε διαρκή επικοινωνία και συνεργαστήκαμε άψογα, όπως επίσης και το προσωπικό του μουσείου που άντεξε τις μεταμεσονύκτιες πρόβες μας.

Δεν μπορώ να παραλείψω τις οικογένειες και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας, το «Παλιό Ποδήλατο», το τυπογραφείο KLIMAX, τους χορηγούς επικοινωνίας μας, για την ιδιαίτερη θέρμη με την οποία παρουσίασαν τη δουλειά μας, τον Παύλο Τσανακτσίδη και τους συνεργάτες του για το βίντεο της παράστασης και φυσικά τα κορίτσια μας, τη Χάρη Αξούριστου, τη Ζαχαρένια Κιατίπη, την Αθανασία Χαμπίδη από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ και τις μικρές μας φίλες πια, από το 1ο Γυμνάσιο, τη Φαίη Μπαλατσούκα, τη Φρειδερίκη Σαραφίδου, τη Μαρία Σιαφαρίκα, την Κατερίνα Σιδηροπούλου και την Άννα Τσουρή, αλλά και τη Σοφία Στριμπίνου που ήταν μαζί μας στις πρόβες και δεν κατάφερε να συμμετέχει τελικά στην παράσταση, όπως επίσης και τις οικογένειες τους, τις καθηγήτριές τους και τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου, Κώστα Τσικερδάνο, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη να συμμετέχουν τα παιδιά στο πρόγραμμά μας.

Την υπόλοιπη ομάδα, την έχω ευχαριστήσει πολλάκις. Την τύχη μου ίσως παρέλειψα να ευχαριστήσω που τους έφερε κοντά μου! κ. Κοτζαερίδη, άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και για τη συλλογή του υλικού.

Εις τα επόμενα, λοιπόν!

Αθηνά Χατζηαθανασίου 

Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας