Νάουσα

Νάουσα: Ζημιές προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις / επί ποδός τα συνεργεία του Δήμου

 Από το Δήμο Νάουσας πήραμε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου Νάουσας για την αποκατάσταση ζημιών που σημειώθηκαν σε Κοινότητες του Δήμου Νάουσας και στην πόλη της Νάουσας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα από τις έντονες βροχοπτώσεις και τους  ισχυρούς ανέμους έπεσαν δέντρα και κλαδιά σε Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα, στην περιοχή της Νέας  Στράντζας, στο Παλαιό Ζερβοχώρι, στο πάρκο και την πλατεία της Νάουσας.

Επίσης από την Μεταμόρφωση προς το Ροδοχώρι κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ και ήδη στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΗΕ και του δήμου για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Στο πάρκο και την κεντρική πλατεία της Νάουσας έχουν ήδη απομακρυνθεί τα κλαδιά που έπεσαν από την ανεμοθύελλα και τα συνεργεία του δήμου  επιχειρούν την αποκατάσταση των ζημιών στις Κοινότητες.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης λόγω των καιρικών συνθηκών οι πολίτες μπορούν να καλούν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αντώνη Καραγιαννίδη στο τηλ. 6971 766305.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας