Βέροια Εκδηλώσεις Τοπικά

Βέροια: Κάλεσμα σωματείων για αγωνιστικό παρόν στην Πλατεία ΧΑΝΘ | Σάββατο 10 Σεπτέμβρη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΠΕΛΛΑΣ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τη νεολαία να δώσουμε αγωνιστικό παρόν  το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 6μμ στη Πλατεία ΧΑΝΘ!

Την ώρα που η ακρίβεια θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα τιμολόγια της ΔΕΗ έχουν πάρει φωτιά την ίδια ώρα οι επιχειρηματικοί όμιλοι και η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλούν , ότι παίρνουν μέτρα υπέρ των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων με ψίχουλα που τα παίρνει ο άνεμος.

Απευθυνόμαστε :

  • Σε κάθε εργάτη που δεν ανέχεται να δουλεύει εξαντλητικά ωράρια , με ρυθμούς μηχανής και στο τέλος του μήνα να βλέπει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις βασικές του ανάγκες.
  • Σε κάθε εργαζόμενο , συνταξιούχο , άνεργο, μετανάστη που δεν ανέχεται να βλέπει τη ζωή του να στριμώχνεται ανάμεσα στην ακρίβεια , την κρίση , το φόβο του πολέμου .
  • Σε όποιον δεν ανέχεται να βλέπει τη χώρα να μετατρέπεται σε ένα απέραντο Νατοϊκό στρατόπεδο με ευθύνη της τωρινής αλλά και παλιότερων κυβερνήσεων με ανυπολόγιστες συνέπειες για το λαό μας.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Ήδη σε πολλούς χώρους δουλειάς έχουν ανάψει εστίες αντίστασης. Όπως στη Μαλαματίνα , τα Πετρέλαια Καβάλας, τα Λιπάσματα Καβάλας, το Βαρβαρέσο κα, που οι εργαζόμενοι με τις απεργίες και την αποφασιστικότητα τους διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς , αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας  και πέτυχαν την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας με βάση τις διεκδικήσεις τους.

Καμία αναμονή για σωτήρες ! Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε αν θα κρυώσουμε το χειμώνα η αν θα έχουμε ρεύμα και φαί να φάμε! Όλοι στη μάχη , περνάμε στην αντεπίθεση για να διεκδικήσουμε:

  • Αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις πάνω από το ύψος του πληθωρισμού για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών μας.
  • Κατάργηση όλων των φόρων στο ρεύμα , στην ενέργεια και στα καύσιμα.
  • Διαγραφή χρεών , κανένα εργατικό – λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα , νερό , τηλέφωνο και τρόφιμα.
  • Μέτρα προσταστίας από την πανδημία και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μόνιμους γιατρούς – νοσηλευτές , εξοπλισμό και πόρους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ – ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Αναχώρηση  λεωφορείων στις 15:30μμ από την Πλατεία Ωρολογίου

Τηλ επικοινωνίας  : 6979781511- 6947914159

Φωτογραφία αρχείου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας