Νάουσα

Δημοτικό Ωδείο Νάουσας: Έναρξη εγγραφών και δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική και το χορό

Ξεκίνησαν  οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά, στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας “Εστία Μουσών”.

Από την 1η Οκτωβρίου 2022 και για ένα μήνα το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας δίνει την ευκαιρία σε όσους μαθητές και μαθήτριες, νέους και νέες, σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, να λάβουν δωρεάν αυτά τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας με το όργανο της αρεσκείας τους, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τα τμήματα του μουσικού νηπιαγωγείου και του μπαλέτου (τα μαθήματα του μπαλέτου – χορού θα ξεκινήσουν από τις 12-9-2022).

Επίσης το Ωδείο θα παρέχει δωρεάν

  • το 1ο έτος στο τμήμα μουσικού νηπιαγωγείου για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών) και
  • τα μαθήματα μουσικής τεχνολογίας-επεξεργασίας ψηφιακής παρτιτούρας σε όλους τους μαθητές των ανώτερων θεωρητικών τμημάτων.

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας “Εστία Μουσών” ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές που ισχύουν στην ωδειακή εκπαίδευση στη χώρα μας. Ήδη πολλοί απόφοιτοι  διδάσκουν σε όλες τις βαθμίδες στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, σύμφωνα με τους σύγχρονους ανταγωνιστικούς όρους. Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας αναλαμβάνει  σε όλα τα στάδια σπουδής – από τη μουσική προπαιδεία μέχρι και το ανώτερο επίπεδο σπουδών – να  παρέχει υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση με τη συνδρομή καταξιωμένων παιδαγωγών-καλλιτεχνών.

Τα μαθήματα που διδάσκονται στην Εστία Μουσών είναι  τα ακόλουθα:
μουσικό νηπιαγωγείο (μουσική προπαιδεία), κλασικός και σύγχρονος χορός, φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φλογέρα, βιολί, βιολοντσέλο, κιθάρα, πιάνο (κλασικό και τζαζ), σαξόφωνο (τζαζ), ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο, βυζαντινή μουσική, τραγούδι, σύνθεση, ανώτερα θεωρητικά, μουσική τεχνολογία-επεξεργασία ψηφιακής παρτιτούρας.

Από φέτος ξεκινούν στο Ωδείο και τα μαθήματα ορχήστρας και χορωδίας. Εγγραφές – πληροφορίες στη Γραμματεία του ΔΩΝ: τηλ. 2332024234.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας