Τοπικά

Ημαθία: Επιστολή – χαιρετισμός της Δ/ντριας Α/θμιας Εκπ/σης με αφορμή ανάληψης των καθηκόντων της

Η  ανάληψη των καθηκόντων μου ως  Διευθύντρια  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της παρεχόμενης Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Δεσμεύομαι ότι  κάθε προσπάθεια και ενέργεια θα χαρακτηρίζεται  από συνέπεια, αξιοκρατία, διαφάνεια, αίσθημα δικαίου και ευαισθησία στις ανθρώπινες ανάγκες. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια,  με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Διεύθυνσής μας. Σχολεία  που  θα λειτουργούν ως κοινότητα, σχολεία με μαθητοκεντρικό, συμπεριληπτικό, αειφόρο, ψηφιακό και  δημοκρατικό προσανατολισμό.

Για να τελεσφορήσει αυτή η προσπάθεια κρίνεται αναγκαία  η στήριξη και η συνεργασία όλων και σας καλώ να συνενώσουμε  τις δυνάμεις μας: εκπαιδευτικό προσωπικό, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, γονείς των μαθητών/τριών μας, δημοτικές αρχές, κρατικές δομές, ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκπαιδευτική κοινότητα και στόχο την προετοιμασία μαθητών,  ώστε να είναι ενεργοί και  κριτικά σκεπτόμενοι  πολίτες σε μια δημοκρατική κοινωνία .

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΑ Γ. ΓΩΤΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων