Νάουσα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας: Στεκόμαστε δίπλα στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην “Μαλαματίνα”

Το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας καταγγέλλει το όργιο καταστολής με τις τρομοκρατικές συλλήψεις του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών,  Φραγγίδη Γιάννη και του Γιάννη Νιβορλή Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Οι συλλήψεις έγιναν με εντολές της κυβέρνησης που τις υλοποιεί η Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης. Οι συλλήψεις έγιναν γιατί οι εργαζόμενοι απαιτούν από τον πολυήμερο αγώνα τους να γυρίσουν πίσω οι 15 απολυμένοι και να δοθούν αυξήσεις στους εργάτες μέσα από την υπογραφή ΣΣΕ. Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά απέναντι στις κινητοποιήσεις  εργαζομένων που έχουν αποφασιστεί μέσα από συλλογικές διαδικασίες στέλνει τις δυνάμεις καταστολής και συλλαμβάνει συνδικαλιστές. Βάζοντας σε εφαρμογή όλους τους απεργοκτόνους  νόμους που ψήφισαν αυτοί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Οι απεργοί δίνουν την απάντηση τους με τον ανυποχώρητο αγώνα τους.

Το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας στέκεται δίπλα στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Μαλαματίνα εκφράζει την αλληλεγγύη του, απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις , να σταματήσει τώρα η καταστολή και η τρομοκρατία απέναντι στον αγώνα των εργαζομένων.

banner-article

Ροη ειδήσεων