Βέροια

ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: “Ενώνοντας τα μονοπάτια μας απο το εγώ στο εμείς!”

Δύο εκδηλώσεις για την Ψυχική Υγεία, πραγματοποιεί ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, ξεκινώντας την Τετάρτη 28/6  με την πρώτη “Ακούγοντας τις φωνές των συναισθημάτων μας”.

Έγινε χαιρετισμός  από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Σαλιάγκα και ακολούθησε ο απολογισμός του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας από το έτος ίδρυσης 2014 έως και σήμερα από την Υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας Ελευθερία Βενετσανάκου.

Στη συνέχεια ο Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Υποστήριξης Λάμπρος Μπατσούρης παρουσίασε τα στατιστικά αποτελέσματα της έρευνας του ερωτηματολογίου για θέματα ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία και έκλεισε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης η Ψυχολόγος του Κέντρου Χρύσα Μπέκα με ένα ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο “ζεστό” γεμάτο από φωνές συναισθημάτων!

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξης Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι των Συλλόγων «ΕΡΑΣΜΟΣ» και Καρκινοπαθών «ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» και καθηγητές και μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.

Σας ευχαριστούμε για την ουσιαστική παρουσία σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη Τετάρτη 6/7/2022 στις 18:30 στον χώρο ” Έπαυλις ” (Ανοίξεως, πρώην Κάστρο) με θέμα «Αξιοποιώντας τις κρυφές μας δυνάμεις».

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας