Πολιτική

Δράσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη προχωρούν σε πλούσια δραστηριότητα ενάντια στα Ναρκωτικά και τις Εξαρτήσεις, αντιπαλεύοντας τις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν την τοξικοεξάρτηση και αναδεικνύοντας ότι ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες μας είναι αγώνας ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 26/6 και 27/6 η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στα Γηπεδάκια Γωγούση στη Σταυρούπολη στις 18:00.
  • 27/6 και ώρα 20:00 στην πλ. Αριστοτέλους, κεντρική εκδήλωση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά με τίτλο: «Ψάξε την πραγματική ουσία. Πες όχι σε όλα τα Ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών & των Εξαρτήσεων της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, ενώ στο χώρο θα διεξαχθούν αθλητικές δραστηριότητες.
  • 27/6 και 29/6 θα πραγματοποιηθούν περιοδείες από κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, και συζήτηση, με εργαζόμενους σε Κέντρα Πρόληψης και Απεξάρτησης της πόλης.              

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας