Κοινωνία

Λάρισα: Απίστευτο! / Σύγχρονο Κωσταλέξι – 51χρονη ήταν κλεισμένη σε διαμέρισμα… 42 χρόνια!

———

Μια σοκαριστική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως με τον θάνατο μιας 76χρονης στη Λάρισα.

Η γυναίκα συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία όπως αποκαλύφθηκε είχε να βγει από το διαμέρισμά τους από τότε που ήταν 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια! Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»– ένα οικογενειακό «μυστικό», αφού η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Εισαγγελική εντολή για έρευνα

Όπως αναφέρει το onlarissa, με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσή της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά την κηδεία της 76χρονης θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου της μάνας

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης πιστεύεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.

Η 76χρονη στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, διάσταση που ενισχύει την εκτίμηση ότι η 76χρονη πέθανε ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.

Ένας θάνατος που αποκάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της, επί 42 χρόνια δεν είχε βγει από το διαμέρισμα…

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας